*17η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 6 τελευταία, έχει κερδίσει τα 5 πιο πρόσφατα.

* Στα 6 τελευταία μεταξύ τους η Βαλένθια έχει δεχτεί τουλάχιστον από 1 γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από τη Χετάφε εκτός. Από το 50’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του στόπερ Γκαμπριέλ Παουλίστα, δέχτηκε γκολ στο 87’ από τον Μπόρχα Μαγιοράλ. Στο 88’ έχασε και τον Χάβι Γκέρα με απευθείας κόκκινη, μία αποβολή είχε και η αντίπαλος στις καθυστερήσεις.

Πήγε για το βαθμό στη Μαδρίτη, αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο όταν έμεινε με δέκα παίκτες, τον άγγιξε αλλά δεν τα κατάφερε. Θα ήταν και άδικο να πετύχαινε το στόχο της, από ένα σημείο και μετά η αναμέτρηση ήταν Χετάφε-Μαμαρντασβίλι, με τον Γεωργιανό να αντέχει ως την εκπνοή. Εκεί όμως νικήθηκε, έχοντας εκτεθεί για άλλη μια φορά από την άμυνά του.

Ξανά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, αλλά όχι σε κάποια θέση που δεν την τιμά ως ομάδα, ενδέκατη είναι. Έχει αποδείξει ότι της λείπουν πολλά για να γίνει ανταγωνιστική ως προς μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, εμφανίζει πάλι μια δυσκολία να πάρει βαθμούς, αν και έχει βγάλει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Εκνευρίστηκε ο Μπαράχα στην τελευταία συνέντευξη τύπου, για άλλη μια φορά δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων για μεταγραφικές κινήσεις, κάτι που μπορεί να μην του αρέσει καθόλου, αλλά πηγάζει από τις κινήσεις της ίδιας τη διοίκηση του συλλόγου. “Έχω κουραστεί κάθε φορά να υπερασπίζομαι το ρόστερ της ομάδας” σχολίασε σχετικά. “Έχουμε μεγάλη διάθεση, αίσθηση της ανάγκης για βαθμούς και φιλοδοξία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αν πιστέψουμε στο πλάνο μας, τότε θα τα καταφέρουμε” σχολίασε όσον αφορά το ματς με τους “μπλαουγκράνα”.

Τιμωρημένοι ο στόπερ Παουλίστα και ο μέσος Χάβι Γκέρα, επιστρέφει ο χαφ Αμαλά.

Βαλένθια Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει μόνο 1 νίκη επί της ερασιτεχνικής Αρόσα στο κύπελλο. Επιμέρους απολογισμός 1-1-3

* Στα 7 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 5 under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-2 από την Άντβερπ για το Τσάμπιονς Λιγκ εκτός. Τις δύο πρώτες φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα γκολ των Φερμέρεν (2’) και Γιάνσεν (56’), ισοφάρισε με Φεράν Τόρες (35’) και Γίου (90’+1), δέχτηκε τρίτο αμέσως μετά την ισοφάριση από τον Ιλενιχένα (90’+2).

“Δωρεά” του Οριόλ Ρομέου τα δύο πρώτα γκολ των Βέλγων, στο πρώτο τον εξέθεσε ο Πένια που του έδωσε την μπάλα ενώ είχε αντίπαλο σε κοντινή απόσταση. Γενικότερα το παιχνίδι αυτό στην Μπαρτσελόνα θέλουν να το ξεχάσουν γρήγορα, ειδικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν από τη μέση και πίσω, με πρώτο και κύριο φυσικά τον Ρομέου.

Δεύτερη σερί ήττα, κάτι στο οποίο δεν είναι καθόλου συνηθισμένη ως σύλλογος την τελευταία δεκαετία και παραπάνω, η πρώτη ήταν από την Τζιρόνα εντός για το πρωτάθλημα στο καταλανικό ντέρμπι, με 2-4. Ένα καταλανικό ντέρμπι που ανέδειξε δύο στοιχεία, την ποδοσφαιρική ευφυΐα του κόουτς της Τζιρόνα, Μίτσελ και την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι σχεδόν οι βασικοί της. Για την ίδια πάλι, δεν υπάρχουν πολλά να κρατήσει, πέρα από κάποιες καλές φάσεις που δημιούργησε και σπατάλησε.

Αυξάνονται οι μουρμούρες για τον Τσάβι, ωστόσο αποτελεί μια τόσο εμβληματική μορφή του συλλόγου που δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο βαθμό του να ζητείται η απομάκρυνσή του. Για άλλη μια φορά όμως, ο κόσμος απαιτεί να αλλάξει άμεσα αυτή η εικόνα.

Ένταση στην τελευταία συνέντευξη τύπου του Καταλανού τεχνικού, “μέχρι πριν από έναν μήνα μου είχες πει πως θα γίνω ο Φέργκιουσον της Μπαρτσελόνα και τώρα είμαι για να φεύγω, όλο αυτό είναι μια τρέλα” απάντησε προς έναν δημοσιογράφο μετά από ερώτηση που δέχτηκε. “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια απογοήτευση, μόνο με ενότητα και σταθερότητα θα πάμε μπροστά” τόνισε, χαρακτήρισε το ματς στη Βαλένθια ως οριακό.

Επιστρέφει ο πολύ σημαντικός χαφ Ντε Γιονγκ.

Μπαρτσελόνα Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 5 G/G, τα 4 με over 2,5, τα 2 πιο πρόσφατα με over 4,5.

* Στα 6/7 τελευταία έχει δεχτεί πρώτη γκολ.

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ