* 16η αγωνιστική.

* Δεν έχει ήττα στα 6 τελευταία μεταξύ τους η Ρεάλ Μαδρίτης, νίκησε στα μισά, τα 2 εκτός έδρας.

* Under 2,5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους, τα 3 εξ αυτών ήταν “λευκές” ισοπαλίες.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΜΠΕΤΙΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με ανατροπή τη Βιγιανοβένσε εκτός για το κύπελλο (2-1). Έπαιξε με αλλαγές, δέχτηκε γκολ από τον Ίσρα Κάνο (63’), το γύρισε με δύο γκολ στην εκπνοή από Εζαλζουλί (89’) και Μπόρχα Ιγκλέσιας (90’+4).

Κατά το κοινώς λεγόμενο, αίμα έφτυσε στην έδρα της Βιγιανοβένσε αλλά τα κατάφερε και πέρασε χωρίς να μπλέξει με παράταση και ίσως και πέναλτι. Οι αναπληρωματικοί της πάντως προβλημάτισαν αρκετά, επέτρεψαν σε μια ομάδα τέταρτης κατηγορίας να τους βάλει δύσκολα και να καρδιοχτυπούν ως το τέλος.

Στο πρωτάθλημα έκανε μια εξ ίσου μη πειστική εμφάνιση, απέναντι στην ουραγό Αλμερία, με την οποία έμεινε στο 0-0. Αποτέλεσμα που αφήνει πιο ικανοποιημένους τον Πελεγκρίνι και τους παίκτες του, αφού από το 27’ είχαν αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του μπακ Μπεγερίν. Το γεγονός αυτό έφερε πίεση στην άμυνά της, δέχτηκε πολλές φάσεις στην περιοχή της, αλλά τελικά κατάφερε να μη χάσει.

Παραμένει εκτός εξάδας, δεν άνοιξε η διαφορά από την έκτη θέση, καθότι και η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν νίκησε. Θέλει ωστόσο να σταματήσει να χάνει ευκαιρίες να μπει στο συγκεκριμένο γκρουπ, με αυτό στο μυαλό θα μπει με στόχο τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο δύσκολη κι αν είναι η συγκεκριμένη “αποστολή”.

Το μαδριλένικο παρελθόν τόσο του ίδιου του κόουτς Πελεγκρίνι, όσο και του Ίσκο αναδεικνύεται από τον Τύπο της Μαδρίτης κατά κύριο λόγο, υπονοείται ότι αμφότεροι έχουν λόγους να θέλουν να κερδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. “Δεν μας δίνει ούτε ψήγμα παραπάνω κινήτρου το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τη Ρεάλ, ούτε σε μένα, ούτε στον Ίσκο” η απάντηση του Χιλιανού. Σε ερώτηση δε αν υπάρχει ειδικό σχέδιο για τον Μπέλινχαμ, απάντησε πως αν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα έμεναν πιο ελεύθεροι παίκτες όπως ο Ροντρίγκο και αυτό θα ήταν λάθος.

Συσσωρεύτηκαν πολλά προβλήματα, τραυματίστηκε σοβαρά και θα απουσιάσει για καιρό ο χαφ Γκίδο Ροντρίγκες, τιμωρημένος ο μπακ Μπεγερίν.

Μπέτις Στατιστικά

* Στο πρωτάθλημα τρέχει σερί με 4 under 2,5, τα 3 πιο πρόσφατα ήταν under 1,5.

* Αήττητη μέχρι στιγμής εντός έδρας, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 την Κόρδοβα εντός με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από Ντίαθ (26’) και Ροντρίγκο (57’).

“Σβηστά” το πήρε το παιχνίδι με τη Γρανάδα, απέναντι σε μια ομάδα που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με έναν και μοναδικό στόχο. Να μη δεχτεί πολλά γκολ. Βλέποντας αυτό η ομάδα του Αντσελότι και μην έχοντας λόγο να κάνει μια παραπάνω προσπάθεια, με το που πέτυχε το δεύτερο γκολ, επέλεξε περισσότερο να κάνει διαχείριση χρόνου και αποτελέσματος.

Στην κορυφή, μαζί με την Τζιρόνα πάντα, αλλά στο +4 από την Μπαρτσελόνα κι αυτό είναι που την ενδιαφέρει περισσότερο. Προς το παρόν δεν έχουν το παραμικρό κόστος οι πάρα πολλές απουσίες ενώ σε αντίθεση με την αντίπαλο και τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, αυτή θα είναι μια από τις λίγες εβδομάδες που θα έχει την ευκαιρία για περισσότερη ξεκούραση και καλή προετοιμασία.

Μέτρα για τους τραυματισμούς έλαβαν Φλορεντίνο Πέρεθ και Κάρλο Αντσελότι με κοινή τους απόφαση, απομακρύνθηκε το ιατρικό τιμ υπό τον Μιγκέλ Παρντέθα, ο οποίος ήταν επικεφαλής από το 2017. Ο Παρντέθα και οι συνεργάτες του πλήρωσαν όχι μόνο τους πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς, αλλά και τον κακό χειρισμό της υπόθεσης Γκιουλέρ, με τον νεαρό να υποτροπιάζει, πριν καν επιστρέψει στη δράση.

Για πολλοστή φορά ρωτήθηκε για το μέλλον του στο σύλλογο ο Αντσελότι, ούτε τώρα απάντησε. Ο Ιταλός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, αποκάλυψε ωστόσο μια σκέψη του όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, να διατηρήσει τον Λούνιν κάτω από τα δοκάρια παρά την επιστροφή του Κέπα. “Με τις εμφανίσεις που έχει κάνει, αξίζει να τον έχω στα υπόψη μου, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι ως προς την εμπιστοσύνη προς τον Κέπα” ανέφερε.

Εξαιρετική η είδηση της επιστροφής του χαφ Μόντριτς στην αποστολή, νέα απώλεια ο δεξιός μπακ Καρβαχάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Αήττητη στα 13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, τρέχει σερί με 5 νίκες.

* Στα 5 τελευταία προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο, σε 4/5 πέτυχε και το πρώτο τέρμα του αγώνα.

🎅 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ