*7η αγωνιστική

*Τέσσερα σερί over 2,5 τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΙΔΝΕΪ

Προηγούμενο ματς: Το Σίδνεϊ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Περθ Γκλόρι, έχοντας συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα. Προηγήθηκε με δύο τέρματα των Λόλεϊ (33’), Μακ (44’), πριν μειώσει για την αντίπαλο της ο Τάγκαρτ στο 62’. Αλλά φάνηκε να “καθαρίζει” το παιχνίδι με αυτογκόλ του Σούσνιτς στο 89’, πριν δεχθεί τελικά ένα γκολ ακόμη από τον Μπόζανιτς στις καθυστερήσεις.

Το Σίδνεϊ επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Περθ Γκλόρι, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο έχει και μία ήττα. Αλλά ήταν και η πρώτη φετινή νίκη στο γήπεδό του για το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά, ενώ είχε ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες το πρωτάθλημα, κυρίως λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου λίγο πριν την έναρξη του!

Αυτοί οι έξι βαθμοί που πήρε, οι μοναδικοί στο πρωτάθλημα, την έχουν φέρει και στο -4 από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Επίσης είναι μία από τις δύο ομάδες, με την άλλη να είναι η ουραγός Γουέστερν Γιουνάιτεντ, που δεν έχουν φέρει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Σίδνεϊ Στατιστικά

*2/3 N/G εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

*2/3 under 2,5 εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ

Προηγούμενο ματς: Η Μακάρθουρ κέρδισε 4-3 εντός έδρας την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ, σε έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα. Άνοιξε το σκορ με τον Ζερμέιν στο 8’, ισοφαρίστηκε από τον Κλαφ στο 17’, αλλά προηγήθηκε εκ νέου με τον Μίλαρ στο 27’. Όμως όχι απλά ισοφαρίστηκε από τέρμα του Μποβαλίνα στο 45’, βρέθηκε και να χάνει από τον Κλαφ στο 53’. Αλλά ισοφάρισε με τη σειρά της με τον Χόλμαν στο 82’ και πήρε τη νίκη με γκολ του Νταβίλα στο 84’.

Η Μακάρθουρ επικράτησε 4-3 εντός έδρας της Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, σκοράροντας πάλι τέσσερα γκολ, αμφότερες στο γήπεδό της, για διαφορετικούς θεσμούς πάντως.

Αλλά ήταν και η πέμπτη νίκη της στα εφτά τελευταία παιχνίδια που παραμένει αήττητη, ενώ είναι μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες της κατηγορίας, ούσα πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Συγκεκριμένα βρίσκεται στην τρίτη θέση του, σε απόσταση βολής, στο -2 για την ακρίβεια, από την κορυφή του.

Μακάρθουρ Στατιστικά

*6/6 over 2,5 εκτός έδρας στη σεζόν.

*4/5 over 3,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Σίδνεϊ-Μακάρθουρ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ