*38η και τελευταία αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αμέρικα Μινέιρο-Γκοϊάς 0-1

*Η Γκοϊάς είναι αήττητη εντός από την Αμέρικα Μινέιρο, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Τελείως αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, έχουν υποβιβαστεί και οι δύο ομάδες.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα

ΓΚΟΪΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Γκοϊάς έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Φορταλέζα, με ένα τέρμα που δέχθηκε από τον Γκιγιέρμε μόλις στο τρίτο λεπτό, απειλώντας ελάχιστα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Γκοϊάς έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Φορταλέζα, γνωρίζοντας πέμπτη συνεχόμενη ήττα της, έκτη στους εφτά τελευταίους αγώνες που έχει πετύχει μόνο μία νίκη, μακριά από την έδρα της, επί της υποβιβασμένης Κοριτίμπα.

Ουσιαστικά πληρώνει τις πολλές της ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μόνο Κορίνθιανς και Ατλέτικο Παραναένσε έχουν περισσότερες. Ειδικά στην έδρα της, στα 17 τελευταία παιχνίδια για όλους τους θεσμούς, έχει κερδίσει μόνο τις Σάο Πάουλο, Φορταλέζα, με οκτώ ισοπαλίες!

Γκοϊάς Στατιστικά

*12/18 under 2,5 εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

*10/18 N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Αμέρικα Μινέιρο κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Μπαϊα, αν και βρέθηκε να χάνει από πέναλτι του Εβεράλντο στο 26’, ισοφαρίζοντας με τον Ρικάρντο Σίλβα στο 29’, προηγήθηκε με τον Ρενάτο Μάρκες στο 38’ και πέτυχε τρίτο τέρμα πάλι με τον Ρενάτο Μάρκες στο 47ο λεπτό. Δέχθηκε ένα δεύτερο γκολ από τον Αντεμίρ στο 57’, αλλά άντεξε ως το τέλος παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο μετά το 62ο λεπτό.

Η Αμέρικα Μινέιρο κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Μπαϊα, αποδεικνύοντας πως δεν είχε διάθεση να κάνει καμία χάρη τις τελευταίες αγωνιστικές. Απλά ατύχησε να παίζει με δυνατές αντιπάλους.

Μάλιστα υπήρξαν κάποιες φήμες πως υπήρξε πριμοδότηση από άλλες ομάδες για να κερδίσει την Μπαϊα, κάτι που αρνήθηκαν αρκετοί παίκτες της.

Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από 15 αγώνες στους οποίους όχι απλά δεν είχε κερδίσει, είχε γνωρίσει και 10 ήττες! Γι’ αυτό και τελειώνει το πρωτάθλημα ως ουραγός, με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Ολοκληρώνει τη χρονιά με υπηρεσιακό τον Ντιόγκο Τζιακομίνι, ο οποίος είπε πως μετέχει σε συναντήσεις με μέλη της διοίκησης για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Αμέρικα Μινέιρο Στατιστικά

*10/13 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Πέντε σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Γκοϊάς-Αμέρικα Μινέιρο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ