* 14η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Κόνιασπορ. Ο Τσικαλέσι (64’) άνοιξε το σκορ και ο Γκιλιέρμε (77’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε κατήφορο η Κασίμπασα τον τελευταίο μήνα, στην επιστροφή της από τη διακοπή των εθνικών ομάδων δέχθηκε 3η διαδοχική ήττα και διορθώνεται η βαθμολογική της θέση, αφού είχε ξεκινήσει απροσδόκητα θετικά την σεζόν.

Μπήκε ράθυμα στο ματς του Ικονίου το περασμένο Σάββατο, γλίτωσε σε τέσσερις καλές στιγμές των γηπεδούχων. Ισορρόπησε στην συνέχεια, αλλά δεν απείλησε μέχρι την ανάπαυλα.

Το έκανε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά η Κόνιασπορ αξιοποίησε την πρώτη ευκαιρία της επανάληψης για το 1-0. Απέτυχε να ισοφαρίσει σε μετάβαση η Κασίμπασα και σε δικό τους transition “κλείδωσαν” τη νίκη οι γηπεδούχοι.

Παραιτήθηκε μετά τη νέα ήττα ο κόουτς Οζντές, επιστρέφει στον σύλλογο ο 45χρονος Ουγκουρλού που προπόνησε την ομάδα για 24 παιχνίδια την σεζόν 2021/2022.

Δίχως νέα καταγεγραμμένα προβλήματα απουσιών, παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπαστιέν (μέσος).

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8/11 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 16/19 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Ανκαραγκιουτσού. Ο Ουλουντάγκ (45+4’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Σταμάτησε με απροσδόκητο τρόπο το νικηφόρο σερί (3/3) της Γκαζιαντέπ, το προηγούμενο Σάββατο υπέστη την 1η εντός έδρας ήττα από τότε που ανέλαβε ο κόουτς Σουμουντίκα και χάθηκε η ευκαιρία να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ φτωχή η δημιουργία της σε όλο το ματς (0.30 xGoals), το “ύπουλο” τακτικό πλάνο του Ρουμάνου κόουτς δεν βγήκε απέναντι σε μία Ανκαραγκιουτσού που έβγαλε αντίδραση μετά την συντριβή που προηγήθηκε. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, πιο ζωηροί επιθετικά, αλλά το καθοριστικό γκολ ήρθε από δυνατό σουτ εκτός περιοχής, στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο κίπερ Νίτα.

“Παίξαμε πολύ άσχημα και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε. Έπρεπε να αγωνιστούμε πιο σκληρά.” δήλωσε ο κόουτς Σουμουντίκα.

Αναλώσιμοι οι απόντες για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, τραυματίες οι Ερσόι (στόπερ), Μπίκελ (μέσος), Ζενγκίν (στόπερ), δίχως δικαίωμα συμμετοχής ως το 2ο γύρο Κάτσεφ (αρ. μπακ).

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Κασίμπασα – Γκαζιαντέπ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ