34η αγωνιστική (τελευταία)

*Αδιάφορη βαθμολογικά η Ναγκόγια. Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται η Κασίβα, για να εξασφαλίσει την παραμονή.

*Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Γκολ υπέρ, 3) Πόντοι στα μεταξύ τους, 4) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 5) Γκολ υπέρ στα μεταξύ τους

*Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Κασίβα – Ναγκόγια 0-3

*Στο κύπελλο: Κασίβα – Ναγκόγια 2-0

ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Βίσσελ Κόμπε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (12′, 14′), για να μειώσει απλά στο 30′ με τον Γιούνκερ.

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα υπέστη η Ναγκόγια, μετά και το εκτός 2-1 από τη Σονάν Μπελμάρε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κέντα Χασεγκάβα φιλοξενήθηκε από τη Βίσσελ Κόμπε, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Βρέθηκε από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, μείωσε άμεσα, αλλά στην πορεία δεν ήταν ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Μετά και από αυτή τη νέα της απώλεια, είναι στους 51 βαθμούς, μαζί με τη Φουκουόκα, έχοντας χάσει οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για την τρίτη θέση. Παραμένει αήττητη μπροστά στο κοινό της, με οκτώ νίκες και επτά ισοπαλίες.

Ναγκόγια Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΣΙΒΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τόσου, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τέταρτο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Ματέους Σάβιο (34′) και Χοσόγια (38′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 67′.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι η Κασίβα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μασάμι Ιχάρα υποδέχθηκε την Τόσου, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Μπορεί να είχε περισσότερες προσπάθειες και να έκανε προσωρινά την ανατροπή πριν το ημίχρονο, ωστόσο δεν “καθάρισε” το ματς και το “πλήρωσε”.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Καβασάκι (1-1 εντός) και Κασίμα (1-1 εκτός), γεγονός που τη φέρνει μόλις στο +3 από την τελευταία θέση της κατάταξης. Για παν ενδεχόμενο θέλει απλά ένα βαθμο, αν και δύσκολα θα υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τη Γιοκοχάμα. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι τελευταία εκτός της (3-2-1).

Κασίβα Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ναγκόγια – Κασίβα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ