34η αγωνιστική (τελευταία)

*Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δυο ομάδες.

*Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Γκολ υπέρ, 3) Πόντοι στα μεταξύ τους, 4) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 5) Γκολ υπέρ στα μεταξύ τους

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Τόκιο – Σονάν Μπελμάρε 2-2

ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Γιοκοχάμα, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Οΐβα στο 49ο λεπτό.

Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η Σονάν Μπελμάρε, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σατόσι Γιαμαγκούτσι φιλοξενήθηκε από τη Γιοκοχάμα, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο βρήκε δίχτυα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο και διατήρησε μέχρι τέλους.

Δεύτερη διαδοχική της νίκη, μετά και το εντός 2-1 επί της Ναγκόγια, εξασφαλίζοντας κάπως έτσι και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο πλέον, έχοντας επικρατήσει μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (1-2-2).

Σονάν Μπελμάρε Στατιστικά

*Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΚΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Σαπόρο, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο 41ο λεπτό με τον Ντιέγκο Ολιβέιρα, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (51′, 57′, 90’+4).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι η Τόκιο. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πίτερ Κλαμόφσκι υποδέχθηκε τη Σαπόρο, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-3. Προηγήθηκε στο φινάλε ενός ισορροπημένου πρώτου ημιχρόνου, αλλά στην πορεία είδε την αντίπαλο της να είναι ανώτερη και δέχθηκε δίκαια την ανατροπή.

Τρίτη ήττα σε αυτό το αρνητικό σερί της, έχοντας προηγηθεί αυτές από Γιοκοχάμα (1-0 εκτός) και Χιροσίμα (1-2 εντός). Χωρίς κίνητρο εδώ και καιρό, απέχοντας τόσο από την πρώτη τριάδα, όσο και από την τελευταία θέση. Χωρίς διπλό σε τέσσερις εξόδους (0-1-3), στις τρεις πιο πρόσφατες δεν σκόραρε κιόλας.

Τόκιο Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σονάν Μπελμάρε – Τόκιο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ