*Αγώνας εξ αναβολής

*Στον πρώτο γύρο: Όλτρινχαμ – Τσέστερφιλντ 2-1

*Αήττητη εντός η Τσέστερφιλντ, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ, 1-0, τις δύο από τις τρεις φορές που υποδέχθηκε την Όλτρινχαμ.

Δείτε τα Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέστερφιλντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Γέλινγκ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τους Καμαρά(51’), Μουγόνκε (83’).

Η Τσέστερφιλντ έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο ερασιτεχνών, αφού αποκλείστηκε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, την Γέλινγκ Γιουνάιτεντ, χάνοντας με 2-0 εκτός έδρας.

Στο γήπεδό της πάντως έχει σχεδόν το απόλυτο, δηλαδή 16/17 νίκες στις φετινές της αναμετρήσεις εκεί, χωρίς καμία ήττα φυσικά, με τις 15 σερί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια εκεί! Άλλωστε από τις πέντε φετινές της γκέλες στο πρωτάθλημα, οι τρεις ήττες και η μία ισοπαλία έχουν έρθει μακριά από την έδρα της.

Εχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, μοιάζει μακράν η καλύτερη ομάδα της και είναι το “καυτό” φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και της απευθείας ανόδου.

Είναι πάντα πρωτοπόρος, στο +9 από την δεύτερη θέση, αλλά και δύο αγώνες λιγότερους. Πλέον δεν έχει και κανέναν αντιπερισπασμό, αφού αποκλείστηκε από όλους τους άλλους θεσμούς.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*13/17 over 2,5 εντός έδρας

*12/17 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Όλτρινχαμ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Κιντερμίνστερ.

Η Όλτρινχαμ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Κιντερμίνστερ στο κύπελλο ερασιτεχνών, αλλά έχασε στη διαδικασία των πέναλτι και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της στους οκτώ τελευταίους αγώνες, όπου έχασε από την Χάλιφαξ εντός έδρας! Αλλά μακριά από την έδρα της έχει τρεις “λευκές” ισοπαλίες και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει νίκη.

Συνεχίζει να είναι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off για την άνοδο, αλλά στο +3 από τρεις ομάδες που είναι εκτός αυτής, μία εκ των οποίων έχει και διαφορά τερμάτων που να θεωρείται απόσταση βολής.

Όλτρινχαμ Στατιστικά

*9/15 over 2,5 εκτός έδρας

*8/15 N/G εκτός έδρας

Τσέστερφιλντ-Όλτρινχαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ