*35η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Παλμέιρας-Φορταλέζα 3-1

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος και για το κύπελλο, με την Φορταλέζα να κερδίζει 1-0 εντός, αλλά έχασε με 3-0 εκτός και αποκλείστηκε.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Προηγούμενο ματς: Η Φορταλέζα έφερε 2-2 εντός έδρας με την Μποταφόγκο, αν και προηγήθηκε δύο φορές, με τέρματα των Πικατσού (8’), Γκιγιέρμε (41’). Όμως δεν άντεξε σε καμία εκ των δύο περιπτώσεων, δεχόμενη την ισοφάριση από τους Μπρίτεζ (20’ αυτ.), Ντανίλο Μπαρμπόσα (78’).

Η Φορταλέζα προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε αμφότερες, φέρνοντας τελικά 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Μποταφόγκο, την διεκδικήτρια του τίτλου, όπως είναι και η σημερινή της αντίπαλος. Ουσιαστικά με τα αποτελέσματα της απέναντι σε αυτές τις ομάδες, ίσως κρίνει και την φετινή πρωταθλήτρια!

Πάντως μοιάζει εξαιρετικά ντεφορμέ, με έξι ήττες στους εννιά τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει! Όλα αυτά μετά την απώλεια της κατάκτησης του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ακόμη πάντως είναι στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού και αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, όμως αν συνεχίσει έτσι, ίσως και να μπλέξει σε περιπέτειες. Εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολο κάτι τέτοιο, με πιο εφικτό στόχο γι’ αυτήν πάντα να δείχνει η παραμονή στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στα αξιοσημείωτα, η εμπιστοσύνη της διοίκησης στον τεχνικό της, Βοϊβόντα, που παραμένει στον πάγκο της, παρά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων τώρα τελευταία. Απλά όσο δεν κερδίζει η ομάδα, τόσο αυξάνεται και ο κίνδυνος απόλυσης του!

Φορταλέζα Στατιστικά

*13/17 N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

*11/17 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Παλμέιρας κέρδισε άνετα με 3-0 εντός έδρας την Ιντερνασιονάλ, με τέρματα των Ζε Ραφαέλ (38’), Εντρικ (59’), Ρόνι (88’).

Η Παλμέιρας δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αφού κέρδισε και την Ιντερνασιονάλ με 3-0 εντός έδρας, ενώ ευνοήθηκε και από τις γκέλες της Μποταφόγκο, με αποτέλεσμα να είναι πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από πίσω της δέχεται έντονη πίεση, με την Μποταφόγκο στο -1, την Φλαμένγκο στο -2 και την Μπραγκαντίνο με την Γκρέμιο στο -3! Πάντως σήμερα έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει ήδη, την ώρα που θα αρχίζει ο δικός της αγώνας, τα αποτελέσματα των δύο εξ αυτών των τεσσάρων ομάδων που την κυνηγούν πλέον.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στους εφτά τελευταίους αγώνες της έχει έξι νίκες και μόνο την ήττα από την Φλαμένγκο εκτός έδρας!

Παλμέιρας Στατιστικά

*17/21 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*14/21 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Φορταλέζα-Παλμέιρας στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ