12η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Ανόρθωση, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 65ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο στο φινάλε.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί που είχε η Ομόνοια στο πρωτάθλημα, στο οποίο και είχε από πέντε νίκες και ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή φιλοξενήθηκε από την Ανόρθωση, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Ήταν ανταγωνιστική μέχρι την ανάπαυλα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι. Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο, είχε περισσότερο ρόλο θεατή και το “πλήρωσε” με δυο τέρματα.

Υποχώρησε στην κατάταξη και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την κορυφή, αν και παραμένει εντός της πρώτης εξάδας. Ευελπιστεί σε άμεση αντίδραση, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες μπροστά στο κοινό της. Στα θετικά και οι επιστροφές των Σίμιτς και Κούσουλου.

Ομόνοια Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 από την Πάφο, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με πέναλτι του Ηλία στο 11ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (πεν. 31′, 45’+5, 63′, 90’+1).

Την ήττα υπέστη και πάλι ο Εθνικός Άχνας, μετά από δυο παιχνίδια, στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε την Πάφο, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 1-4. Αν και πήρε από νωρίς το προβάδισμα, στην πορεία παραδόθηκε εξ ολοκλήρου στην ανωτερότητα της αντιπάλου της, δέχθηκε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα και ακόμη δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Άνχελ Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία, καθώς αποτέλεσε παρελθόν, με τον Μαρίνο Σατσιά να τον διαδέχεται και να κάνει ντεμπούτο σήμερα. Ο Κύπριος αναμένεται να αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδος, δίνοντας έμφαση στην άμυνα, “χτυπώντας” με αντεπιθέσεις. Στους δώδεκα βαθμούς ο Εθνικός, όντας χωρίς διπλό σε έξι εξόδους (0-2-4). Στο “ψυγείο” αρκετοί παίκτες με την έλευση του Σατσιά.

Εθνικός Άχνας Στατιστικά

*No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια του.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Ομόνοια – Εθνικός Άχνας στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ