*14η αγωνιστική

*Την τεχνική ηγεσία της Μπρέσια ανέλαβε ο Ρολαντο Μαράν που θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του.

*Over 1,5 ημίχρονο στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΙΖΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Σουντιρόλ. Ντοπιέτα πέτυχε ο Βαλότι (45′, 50′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πεκορίνο στο 61′.

Άκρως πειστική εμφανίστηκε η Πίζα στην έδρα της Σουντιρόλ απ’ την οποία απειλήθηκε μόλις μία φορά, στο γκολ που δέχτηκε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Ακουϊλάνι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε εύκολα να σκοράρει τουλάχιστον άλλη μία φορά.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), πανηγύρισε μόλις μία φορά το “τρίποντο” σε έξι εντός έδρας επί της Τσιταντέλα (2-1) στις 21 Οκτωβρίου (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες). “Παίζουμε στο… άγνωστο μετά την διακοπή και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπρέσια”, είπε ο προπονητής των “νερατζούρι”. Εκτός αποστολής ο Μαρίν, διαθέσιμοι οι Ντ’ Αλεσάντρο και Ντε Βίτις.

ΠΙΖΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-0) της Μπελιντσόνα σε φιλική αναμέτρηση.

Τον αντικαταστάτη του Ντανιέλε Γκασταλντέλο στην τεχνική ηγεσία της βρήκε η Μπρέσια στο διάστημα της διακοπής. Πρόκειται για τον Ρολάντο Μαράν που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον Σεπτέμβριο 2022, όταν έφυγε από την Πίζα μετρώντας μόλις επτά αναμετρήσεις.

Στο παρελθόν ο 60χρονος Ιταλός εργάστηκε σε Τζένοα, Κάλιαρι, Κιέβο και Κατάνια, μεταξύ άλλων. Η Μπρέσια προέρχεται από πέντε σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή από την ανεβασμένη Κρεμονέζε στο “Mario Rigamonti” (3-0). “Θα κάνω ντεμπούτο σε μία ομάδα που γνωρίζω καλά, κι αυτό είναι θετικό”, είπε ο προπονητής Μαράν. Υπολογίζονται κανονικά οι Εντόι και Αντόρνι.

ΜΠΡΕΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΠΙΖΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ