*12η αγωνιστική

*NG στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-0) από την Γκλάντμπαχ. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσβαντσάρα (16′), Ράιτζ (42′), Ονορά (64′) και Πλέα (71′).

Ηχηρό χαστούκι δέχτηκε η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της ανεβασμένης Γκλάντμπαχ πριν την διακοπή της Μπουντεσλίγκα για τις Εθνικές. Δέχτηκε γκολ στις 2/3 πρώτες ευκαιρίες των γηπεδούχων, παράλληλα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ την εστία τους. Τα δεδομένα στην αναμέτρηση θα ήταν τελείως διαφορετικά αν διαγώνιο σουτ του Βιντ στο 53′ δεν χτυπούσε στο αριστερό δοκάρι.

Οι “λύκοι” πανηγύρισαν μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους (μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες): Αυτή επί της Λειψίας (1-0 εντός) στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας στις 31 Οκτωβρίου. Ήταν και η μοναδική αναμέτρηση στο εν λόγω διάστημα που κράτησαν το μηδέν. Στις 12 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές γνώρισαν μόλις δύο ήττες από Χέρτα (2-1) και Λεβερκούζεν (2-1): Στις υπόλοιπες σημείωσαν πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Την ποινή τιμωρίας του εξέτισε ο Λακρουά.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Φράιμπουργκ. Ο Τσάβι Σίμονς έκανε το 1-0 στο 6′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Ρελ (45+6′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Οπέντα (79′ πεν.) και Μπάουμγκαρτνερ (80′).

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Λειψία στην Μπουντεσλίγκα πριν την διακοπή για τις Εθνικές. Εκμεταλλεύτηκε τη μετριότατη εμφάνιση της Φράιμπουργκ στη “Red Bull Arena” πανηγυρίζοντας μία δικαιότατη νίκη. Απειλήθηκε σοβαρά μόλις μία φορά, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ισοφαρίστηκε με το εκπληκτικό σόλο γκολ του Ρελ.

Τα έξι γκολ από το ξεκίνημα της σεζόν έφτασε ο Τσάβι Σίμονς που ανεβάζει όλο και περισσότερο το κασέ του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι “κόκκινοι ταύροι” επικράτησαν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με τη Βόλφσμπουργκ κρατώντας, παράλληλα, το μηδέν στα μετόπισθεν. Στις προηγούμενες έντεκα σχετικές είχαν απολογισμό 3-5-3. Την Τρίτη (28/11) το συγκρότημα του Ρόζε φιλοξενείται στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ