*21η αγωνιστική

*6/8 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρόμλεϊ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Φάιλντ, με ένα τέρμα του Πάσλεϊ στο 60ο λεπτό, σε έναν αγώνα που ήταν σαφώς καλύτερη της αντιπάλου της.

Η Μπρόμλεϊ ζορίστηκε, αλλά βρήκε τρόπο και κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Φάιλντ. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από δύο αγώνες που δεν τα είχε καταφέρει. Αλλά στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια, έχοντας χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ στα 18 τελευταία!

Άλλωστε ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, με δύο ήττες και στη συνέχεια τρεις σερί ισοπαλίες, αλλά η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη. Ειδικά στο γήπεδό της, έχασε τον πρώτο της φετινό αγώνα εντός έδρας και έχει εφτά σερί νίκες στους πιο πρόσφατους αγώνες στο γήπεδο της.

Είναι εδραιωμένη στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο, αρκετά μακριά από την όγδοη, αλλά και από την κορυφή και την απευθείας άλο.

Μπρόμλεϊ Στατιστικά

*Τέσσερα σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/12 over 2,5 εντός έδρας, 6/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Προηγούμενο ματς: Η Όλντερσοτ έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ρότσντεϊλ, αν και προηγήθηκε στο 37’ με τον Μπάρχαμ. Ισοφαρίστηκε από τον Κεοχάνε στο 42’, ενώ ο Μίτσελ στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Μετά από δύο σερί νίκες, οκτώ στα 12 τελευταία παιχνίδια που έχει και δύο ήττες, η Όλντερσοτ γνώρισε άλλη μία, την τρίτη σε αυτό το διάστημα, με 2-1 εκτός έδρας από την Ρότσντεϊλ.

Γενικώς στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, μία κερδίζει και μία χάνει.

Σε κάθε περίπτωση, σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, που πάλευε να μείνει στην κατηγορία, φέτος τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Βρέθηκε εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off ανόδου, αλλά είναι στην όγδοη σε απόσταση βολής από την έβδομη, στο -1 για την ακρίβεια.

Όλντερσοτ Στατιστικά

*17/22 G/G στη σεζόν, 7/11 εκτός έδρας, 6/10 στο πρωτάθλημα.

*8/11 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, 8/10 στο πρωτάθλημα.

Μπρόμλεϊ-Όλντερσοτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ