*6η αγωνιστική.

* Under 2,5 τα 4/5 τελευταία, τα 3 με N/G.

* Δεν έχει νίκη γηπεδούχος την τελευταία δεκαετία, η Κολομβία νίκησε 2 φορές ως τυπικά γηπεδούχος, σε ουδέτερη έδρα.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Χιλή εκτός. Από το 44’ έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του μπακ Ρόχας, στο 88’ έμεινε και η Χιλή με δέκα μετά αποβολή του χαφ Μέντες.

Έναν μονόλογο της Χιλής βίωσε στο Σαντιάγο αλλά στο τέλος έφυγε χαμογελαστή από το γήπεδο, με τον ένα βαθμό στις αποσκευές της. MVP της και ίσως και του αγώνα ο γκολκίπερ Κορονέλ, όταν έμεινε με δέκα ήξερε πως να κλειστεί για να μην επιτρέψει στην αντίπαλο να το εκμεταλλευτεί.

Δεύτερο σερί μακριά από την ήττα, είχε πολύ καιρό να κάνει ένα τέτοιο μίνι σερί σε επίσημα παιχνίδια. Ακόμα περισσότερο είχε να βρεθεί σε θέση πρόκρισης στο Μουντιάλ, αυτή τη στιγμή είναι έβδομη, δηλαδή στη θέση που τη στέλνει στο μπαράζ, αλλά ισόβαθμη με τον έκτο Ισημερινό και την όγδοη Χιλή.

Τρεις δεκαετίες έχει να νικήσει τους Κολομβιανούς εντός έδρας, τώρα που άρχισε να κάνει πράγματα που είχαν καιρό να συμβούν, θέλει να σπάσει κι αυτήν την παράδοση. “Μας λείπει η δημιουργία φάσεων και το γκολ και πρέπει να το αλλάξουμε κόντρα στους Κολομβιανούς” τόνισε ο Γκαρνέρο.

Τιμωρημένος ο μπακ Ρόμπερτ Ρόχας, ο Αργεντινός τεχνικός κάλεσε από τη λίστα εκτάκτου ανάγκης τον Ιβάν Ραμίρες της Λιμπερτάδ Ασουνσιόν. Επιστρέφει ο φορ Μπαρέιρο.

Παραγουάη Στατιστικά

* Ολα τα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στα προκριματικά ήταν under 1,5.

* Αήττητη εντός στα προκριματικά νίκησε 1-0 τη Βολιβία, 0-0 με το Περού στην πρεμιέρα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Βραζιλία εντός. Βρέθηκε πίσω νωρίς από το γκολ του Μαρτινέλι (4’), το ανέτρεψε με δύο κεφαλιές του Λουίς Ντίας μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα (75’, 79’).

Ήταν η βραδιά της οικογένειας Ντίας στην Μπαρανκίγια. Ο Λουίς Ντίας που είχε γίνει πρώτο θέμα για την απαγωγή του πατέρα του και την αίσια κατάληξη της ιστορίας, πέτυχε δύο γκολ και το γύρισε παρόντος του απαχθέντα, Λουίς Μανουέλ Ντίας, ο οποίος στην κερκίδα κόντευε να λιποθυμήσει από τη συγκίνηση. Μια καθαρά ανατροπή καρδιάς, η οποία διαφάνηκε ότι θα συμβεί μετά την ισοφάριση απέναντι σε μια Βραζιλία που για άλλη μια φορά ήταν “χλωμή”.

Η νίκη αυτή βέβαια έχει πολύ σημαντική βαθμολογική διάσταση, αφού οι “καφετέρος” ανέβηκαν τρίτοι, αφήνοντας πίσω τη Βραζιλία και πηγαίνουν πλέον φουλ για την επιστροφή στο Μουντιάλ. Με αυτήν τη σκέψη και το ηθικό στο ζενίθ ταξίδεψαν στην Παραγουάη, όπου αυτή τη φορά ίσως πάρουν ένα παραπάνω ρίσκο για να κάνουν και μια νίκη εκτός έδρας.

“Αυτή η ομάδα βγάζει συναίσθημα και πρέπει να κοιτάζει ψηλά” δήλωσε ο Νέστορ Λορένσο που από ποδοσφαιρικής πλευράς έχει μεγάλο μερίδιο για τη συγκεκριμένη νίκη αλλά και τη γενικότερη παρουσία της ομάδας στα προκριματικά.

Σημαντική απώλεια ο στόπερ Ντάβινσον Σάντσες που συμπλήρωσε κάρτες, έξω και ο επίσης βασικός, αριστερός μπακ Ντέιβερ Ματσάδο λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει ο εξτρέμ Τζον Άριας.

Κολομβία Στατιστικά

* Αήττητη στα προκριματικά αλλά και γενικότερα από το Μάρτιο του 2022, τρέχει σερί με 16 ματς χωρίς να χάσει.

* Στα προκριματικά μετράει 3/5 N/G & under 2,5 και 2 G/G & over 2,5.

Παραγουάη-Κολομβία στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ