*2η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο πρώτος κάθε ομίλου περνάει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

* G/G τα 6/8 τελευταία, τα 4 με over 2,5.

* Η Ντεπορτίβο Κάλι έχει δεχτεί τουλάχιστον από 1 γκολ στα 4 τελευταία.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Τολίμα εκτός με 3-1. Το 1-0 για την αντίπαλο έγινε στο 39’ από τον Εράσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έχασε τον μέσο Όμερ Μαρτίνες και με αριθμητικό μειονέκτημα δέχτηκε άλλα δύο γκολ από τους Πέρες (53’) και Τρουχίγιο (81’). Στις καθυστερήσεις μείωσε με πέναλτι του Στίβεν Ροντρίγκες.

Τίποτα ασυνήθιστο η εμφάνιση στην Τολίμα, μια τυπική εκτός έδρας για την ομάδα του Ρέγες, η οποία σπάνια τα καταφέρνει μακριά από την Μπαρανκίγια. Η αποβολή του Μαρτίνες ήταν η χαριστική βολή, αλλά από πριν είχε ήδη να διαφαίνεται πως η “τιμπουρόν” θα έφευγε από την Ιμπαγέ έχοντας στις αποσκευές της το απόλυτο τίποτα.

Στην έδρα της θα στηρίξει τις όποιες ελπίδες έχει να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει απαίτηση για κάτι τέτοιο, εκείνο όμως που μπορεί να πετύχει, είναι να πάρει μια θέση στο Σουνταμερικάνα μέσω της συνολικής βαθμολογίας. Απαραίτητο όμως είναι να πάρει στα πλέι οφ όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να το καταφέρει.

Παραμένει εκτός λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ουρουγουάης ο πρώτος γκολκίπερ Μέλε, τιμωρημένος ο επίσης βασικός χαφ Όμερ Μαρτίνες. Επιστρέφει ο δεξιός μπακ Πατσέκο.

Τζούνιορ Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 N/G & under 2,5, έσπασε σερί στην έδρα της Τολίμα.

* Εντός έδρας τρέχει σερί με 3 νίκες, η μία κόντρα στην Ντεπορτίβο Κάλι με 3-2.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εντός με την Άγκιλας Ντοράδας (1-1). Προηγήθηκε με πέναλτι του Σαντοβάλ στο 85’, στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε από τον Πουέρτα (90’+9).

Πήγε να “κλέψει” ένα τρίποντο που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση αλλά απέτυχε να κρατήσει το 1-0, παρ’ όλο που προηγήθηκε στο 85’. Αυτό και μόνο δείχνει ποια ομάδα στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, η αντίπαλος εκτός των άλλων είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος.

Χαμηλές οι απαιτήσεις μετά την πρεμιέρα, εμφανώς δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στην Μπαρανκίγια πάει χωρίς το πολύ άγχος, ξέρει πως είναι το αουτσάιντερ και ως τέτοιο θα παίξει, με κάθε διάθεση να συμβιβαστεί με τον ένα βαθμό.

Μοναδική απουσία ο βασικός στόπερ Χακίν, ο οποίος λείπει για υποχρεώσεις με την Εθνική Βολιβίας.

Ντεπορτίβο Κάλι Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία κέρδισε όμως μόνο το 1, εντός, κόντρα στην αδιάφορη Τζαγουάρες.

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία εκτός, πήρε μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική από την αδιάφορη Μπογιακά Τσικό.

Τζούνιορ-Ντεπορτίβο Κάλι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ