14η αγωνιστική

*Η Αμιάν επικράτησε και στα τρία τελευταία εντός της με αντίπαλο τη Γκρενόμπλ.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΑΜΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Ντανκέρκ, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Κακουτά στο έβδομο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Αμιάν, μετά από επτά παιχνίδια στα οποία και είχε τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ομάρ Νταφ φιλοξενήθηκε από τη Ντανκέρκ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και προηγήθηκε από νωρίς. Στην πορεία πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, όμως είτε ο πορτιέρο Γκουρτνέ είτε το δοκάρι, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.

Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη πεντάδα, από την οποία και βρίσκεται στο -2 πλέον. Δεν επικράτησε σε κάποιο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (0-3-1).

Αμιάν Στατιστικά

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από την Αζαξιό, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τρίτο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 26′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 52′.

Συνέχεια στο σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη έδωσε η Γκρενόμπλ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βενσάν Ονιόν υποδέχθηκε την Αζαξιό, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 0-3. Δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της, “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο την κακή αμυντική λειτουργία της, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Δεύτερη διαδοχική, μετά και από εκείνη στην έδρα της Πο (3-2 εκτός), παραμένει ωστόσο στην πρώτη πεντάδα με 21 βαθμούς, οκτώ μακριά από την κορυφή. Ηττήθηκε μια φορά στις έξι φετινές εξόδους της (2-3-1).

Γκρενόμπλ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αμιάν – Γκρενόμπλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ