*4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

*Τον όμιλο συμπληρώνουν οι Μπέτις και Άρης Λεμεσού.

*Η Ρέιντζερς παραμένει αήττητη στα τελευταία εφτά εντός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ (6-0-1).

*Η Σπάρτα Πράγας μετράει τρεις εκτός έδρας νίκες απέναντι σε ομάδες από τη Σκωτία (3-0-1).

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σπάρτα Πράγας-Ρέιντζερς 0-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Χαρτς με σκορ 1-3, στα πλαίσια των ημιτελικών του Λιγκ Καπ. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ταβερνιέρ με πέναλτι στο 50’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ράιτ στο 55’. Το 0-3 πέτυχε ο Ταβερνιέρ με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 64’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σάνκλαντ με πέναλτι στο 81’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Ρέιντζερς. Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην εκμεταλλεύτηκε καμία από τις ευκαιρίες της, όμως στην επανάληψη ήταν σαφέστατα αποτελεσματικότερη, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά έβγαλε αδράνεια και υπέκυψε σε παράβαση εντός περιοχής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν το γκολ της «τιμής».

Σε αρκετά καλή κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο, είναι φανερά βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, σκοράρει με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της, ενώ παράλληλα κρατάει με μεγαλύτερη ευκολία το μηδέν στην εστία της. Σημαντικό το να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις του ομίλου, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκρισής της. Δυνατή όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, μετράει εφτά νίκες και μία ισοπαλία σε εννέα αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως διοργάνωσης από την αρχή της σεζόν, έχοντας αποτύχει μόλις σε μία να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Γνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της, καθώς η αντίπαλός της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά και δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτα τυχόν λάθη και αστάθειες. Συνεχίζει να έχει απουσίες, όμως δείχνει να τις έχει «ξεπεράσει», αφού βρίσκει πλέον λύσεις αρκετά πιο εύκολα.

Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μποέμιανς, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Μπιρμπάνσεβιτς με πέναλτι στο 68’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σάντιλεκ στο 81’.

Εύκολη επικράτηση για τη Σπάρτα Πράγας με μια καλή εμφάνιση. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πίεσε έντονα εξαρχής και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας δύο φορές. Αμυντικά δεν κινδύνευσε καθόλου, διατηρώντας εύκολα ανέπαφη την εστία της.

Το τρίποντο που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση θέλει ιδανικά να αποσπάσει σήμερα, αν και το έργο της αναμένεται δύσκολο. Είναι μεν σε καλή κατάσταση, εξαιρετική μεσοεπιθετικά, δημιουργεί και σκοράρει σχεδόν ασταμάτητα, όμως στα μετόπισθεν παραμελεί τα καθήκοντά της συχνά, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες δέχεται εξίσου γκολ. Δυσκολεύεται στις εξόδους της, ειδικά εκτός συνόρων, αφού μετράει μόλις μία ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις, σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα θετικά το γεγονός ότι σκόραρε στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της, αν και αυτό δεν της ήταν πάντα αρκετό ώστε να αποσπάσει τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσε.

Σπάρτα Πράγας Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρέιντζερς – Σπάρτα Πράγας στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ