*Πρώτος γύρος του FA Cup Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μάνσφιλντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της φάσης των «16» του Λιγκ Καπ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ντεβάιν στο 50’.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη-πρόκριση για την Πορτ Βέιλ. Μπήκε δυνατά στο ματς και επέβαλε το ρυθμό της, παίρνοντας εν τέλη προβάδισμα στο σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αμυντικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, διατηρώντας σχετικά εύκολα το μηδέν παθητικό.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι, ύστερα από την πρόκριση στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα. Θέλει ιδανικά να πάρει ακόμα μία σήμερα, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Δείχνει βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια της, βρήκε δίχτυα με άνεση, όμως μόλις σε ένα κατάφερε να μην δεχθεί γκολ.

Πορτ Βέιλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΕΡΤΟΝ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Λέιτον Όριεντ, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Μπέρτον. Παρ’ ότι είχε ευκαιρίες και απείλησε με μερικές από αυτές, δεν κατάφερε εν τέλη να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε εξίσου πίεση, αλλά κράτησε τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία της.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει, επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα. Γνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της, έχει αρκετές αστάθειες στα μετόπισθεν, όμως δεν της έχουν κοστίσει ιδιαίτερα στις πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στα θετικά το γεγονός ότι βρίσκει εξίσου δίχτυα με σχετική άνεση, ακόμα και μακριά από το γήπεδό της.

Μπέρτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πορτ Βέιλ – Μπέρτον στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ