* 11η αγωνιστική

* Over 4.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

* Και τα 4 τελευταία μεταξύ τους τα κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Πέρσι η Έβερτον κέρδισε 1-5 εκτός έδρας και η Μπράιτον 1-4 στο Γκούντισον Παρκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Μπέρνλι. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Ταρκόφσκι (13’), Ονάνα (53’), Γιανγκ (90+2’).

Τα “ζαχαρωτά” επιβεβαίωσαν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση την Τετάρτη, πήραν εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ με την 3η νίκη τους στα 4 παιχνίδια του τελευταίου μήνα.

Περιορισμένο το rotation από τον κόουτς Ντάιτς απέναντι στην Μπέρνλι, καθώς είδε την ευκαιρία διάκρισης στο θεσμό και η ομάδα του έκανε μία σχεδόν τέλεια ανασταλτική εμφάνιση, δίχως απειλές για την εστία του Πίκφορντ και καίριες επιθέσεις.

Την Κυριακή επιβεβαιώθηκε και η θετική παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ, ο Κάλβερτ-Λιούιν έφτασε τα 6 γκολ απέναντι στα “σφυριά” για το 0-1 που σημάδεψε το 13ο διπλό στο Λονδίνο.

Αυτή ήταν η 3η νίκη τους στα 5 τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ, όσες νίκες είχαν δηλαδή στα 20 προηγούμενα παιχνίδια της λίγκας! Οι 7 τελευταίες εντός έδρας για το πρωτάθλημα κατακτήθηκαν όλες με μηδέν παθητικό.

“Αυτό που ψάχνουμε διαρκώς είναι η συνέπεια στη νοοτροπία. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά θεωρώ ότι τα επίπεδα απόδοσης είναι σε υψηλό επίπεδο.” δήλωσε ο κόουτς Ντάιτς.

Δεν άλλαξε κάτι στο ιατρικό δελτίο, ο αρχηγός Κόουλμαν (δεξί μπακ) έχει ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος για δράση, ενώ σταθερά εκτός είναι οι τραυματίες μέσοι Γκόμες, Άλι.

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Φούλαμ. Ο Φέργκιουσον (26’) άνοιξε το σκορ για την Μπράιτον και ο Παλίνια (65’) ισοφάρισε για τη Φούλαμ.

Το χειρότερο σερί των “γλάρων” επί Ντε Τζέρμπι επεκτάθηκε στο 0-2-2 με την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής, απέναντι σε μία Φούλαμ που φαίνεται ότι έχει βρει την συνταγή να περιορίσει τη δημιουργία τους.

Κυριάρχησε εδαφικά (71% κατοχή) η Μπράιτον και στο πρώτο ημίχρονο μονοπώλησε τις ευκαιρίες. Ο Φέργκιουσον, που άνοιξε το σκορ με υπέροχο τελείωμα με το κακό του πόδι, έφτασε τα 10 γκολ μέσα στο 2023 κι έγινε ο πρώτος teenager με διψήφιο αριθμό τερμάτων μέσα σε ένα έτος της Πρέμιερ Λιγκ, μετά το 2005 και τον Ρούνεϊ!

Στο δεύτερο μέρος όμως η Φούλαμ έγινε πιο επιθετική στην άμυνά της, έκλεψε μπάλες με ηγέτη τον Παλίνια, ο οποίος βρέθηκε και σε επίκαιρη θέση για να νικήσει τον Στιλ με εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι από την Μπράιτον που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με άλλο σύστημα (3-4-2-1). Σκόραρε όμως για 26ο διαδοχικό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ και μετα τα 10 πρώτα G/G της σεζόν ισοφάρισε ρεκόρ από το 1988.

Στα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Ντε Τζέρμπι επιβεβαίωσε ότι ο Εστουπινιάν (αρ. μπακ) παραμένει εκτός μαζί με τους Ενσίσο (μέσος), Μαρτς (εξτρέμ), Γουέλμπεκ (φορ), αλλά θα έχει στην αποστολή το Λάμπτεϊ (μπακ).

ΜΠΡΑΪΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 12/14 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 10 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

👉 Βρες στο Betarades.gr τα καλύτερα προγνωστικα παμε στοιχημα

Έβερτον – Μπράιτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ