11η αγωνιστική

*Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μονπελιέ.

*Over 3.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Μπρεστ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Ζαΐρ-Εμερί (16′) και Εμπαπέ (28′), για να δεχθεί στην πορεία την ισοφάριση (43′, 52′). Ωστόσο, βρήκε και πάλι δίχτυα με τον Εμπαπέ στο 89ο λεπτό.

Από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν, σε όλες τις διοργανώσεις. Την προηγούμενη Κυριακή, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε φιλοξενήθηκε από τη Μπρεστ, της οποίας και επικράτησε με 2-3, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και πριν ακόμη συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, ευτύχησε να πάρει σαφές προβάδισμα δυο τερμάτων. Έδειξε όμως χαλαρότητα στην πορεία και με την άμυνα της να προβληματίζει, δέχθηκε αρχικά τη μείωση λίγο πριν την ανάπαυλα και εν τέλει την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Έφτασε πολύ κοντά στη γκέλα, ωστόσο προς το φινάλε κέρδισε πέναλτι, στο οποίο μπορεί να αστόχησε αρχικά ο Εμπαπέ, πήρε όμως το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συμπλήρωσε έτσι πέντε σερί αγωνιστικές ως αήττητη, επικρατώντας στις 4/5, οπότε και είναι στο -1 από τη Νις, μετά τις δέκα πρώτες στροφές. Επιπλέον, πήρε τη νίκη στα 3/5 εντός της, στα οποία είχε ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Την ερχόμενη Τρίτη (07/11), ταξιδεύει στην Ιταλία, όπου θα παίξει κόντρα στη Μίλαν, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Είμαστε ακόμη σε μια διαδικασία μάθησης. Η ομάδα κάνει πολλά πράγματα αρκετά καλά, αλλά είμαστε ακόμη στο αρχικό στάδιο, από αυτό που θα θέλαμε. Ακόμη αναλύουμε ποιοι παίκτες δίνουν το καλύτερο τους και ξεκινούν βασικοί. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, έχουμε ένα αρκετά καλό σύνολο, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές”, δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Παρί Σεν Ζερμέν Στατιστικά

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Τουλούζ, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Άνταμς (13′, 72′) και Φαγιάντ (63′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Μονπελιέ, μετά και την ήττα που υπέστη με 2-0 στην έδρα της Ναντ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν υποδέχθηκε την Τουλούζ, της οποίας και επικράτησε με 3-0.

Μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα ουσιαστικά στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της. Σταδιακά είδε την αντίπαλο της να ισορροπεί την κατάσταση, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα. Και αφού δε δέχθηκε πιθανή ισοφάριση, βρήκε ακόμη δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά μετά από εκτέλεση κόρνερ και στη συνέχεια από γρήγορη αντεπίθεση.

Κάπως έτσι, έφτασε τους έντεκα βαθμούς και είναι σε τετραπλή ισοβαθμία με τις Τουλούζ, Χάβρη και Στρασμπούργκ, έχοντας ωστόσο και ματς λιγότερο. Αυτό κόντρα στην Κλερμόν, το οποίο έγινε γνωστό ότι θα γίνει στις 29 του μηνός και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών. Πανηγύρισε δυο φορές το διπλό στις πέντε φετινές εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και τυπικά πλέον ο αμυντικός Μαμαντού Σακό, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη λογομαχία που είχε πριν από μερικές ημέρες με τον προπονητή του, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται.

Μονπελιέ Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ