*Δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΧΕΡΤΑ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Πάντερμπορν. Ταμπάκοβιτς (11′) και Κένι (45+3′) έκαναν το 2-0 για τους γηπεδούχους. Μείωσε ο Μουσλίγια στο 47′, προτού ο Ταμπάκοβιτς διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 54′. Με δέκα έμεινε η Χέρτα στο 86′ (Λάιστνερ).

Στάθηκε τυχερή και είχε σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε τον τερματοφύλακα Ερνστ, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη επί της Πάντερμπορν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας πριν από λίγα 24ωρα. Έδωσε την κατοχή στους φιλοξενούμενους κι εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της, σκοράροντας τρεις φορές σε πέντε ευκαιρίες on target.

Φτάνοντας τους 15 βαθμούς η Χέρτα καταλαμβάνει την 9η θέση της 2. Μπουντεσλίγκα, βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -6 από την 3η που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Επικράτησε στις 3/4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της (μία ήττα) σκοράροντας σε κάθε μία τουλάχιστον από τρεις φορές, παράλληλα κράτησε το μηδέν στις δύο. Θα πρέπει να γυρίσουμε περίπου πέντε χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία νίκη επί της Μάιντς στο “Olympiastadion Berlin” (2-1).

ΧΕΡΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΪΝΤΣ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με Στέγκερ (21′ πεν.) και Σλότερμπεκ (82′), ισοφάρισαν ισάριθμες οι Σλότερμπεκ (59′ αυτ.) και Κράους (90+6′).

Γλίτωσε από άλλη μία ήττα στην εκπνοή των καθυστερήσεων στην έδρα της Μπόχουμ. Ο Κράους έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 2-2.

Η Μάιντς συνεχίζει χωρίς νίκη στην Μπουντεσλίγκα παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, η μοναδική που πανηγύρισε φέτος ήρθε στην έδρα της Έλβερσμπεργκ (1-0) στις 12 Αυγούστου για το Κύπελλο Γερμανίας. Στις δέκα τελευταίες εξόδους της έχει απολογισμό 1-4-5, παραμένει αήττητη σε τέσσερις επισκέψεις στην έδρα της Χέρτα (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες). Ο προπονητής Σβένσον αναμένεται να αλλάξει σχηματισμό και πρόσωπα στην αποψινή μάχη.

ΜΑΪΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*τελευταία παιχνίδια της.

*τελευταία παιχνίδια της.

ΧΕΡΤΑ – ΜΑΪΝΤΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ