13η αγωνιστική

*Ντέρμπι της ανατολικής Γιουτλάνδης.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Ράντερς – Άαρχους 1-1

ΑΑΡΧΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Λίνγκμπι, για το πρωτάθλημα. Ο Μπεχ σημείωσε και τα δυο της τέρματα (36′, 51′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Άαρχους, μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία και είχε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ φιλοξενήθηκε από τη Λίνγκμπι, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2. Ανώτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, ευτύχησε να προηγηθεί λίγο μετά το μισάωρο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε και πάλι δίχτυα, με το έργο της να γίνεται πιο εύκολο στη συνέχεια.

Διατηρείται έτσι στο πρώτο μισό της κατάταξης, την ώρα που σε έξι εντός μετράει από δυο νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Έμιλ Μάντσεν, που δεν έπαιξε στο τελευταία. Την ερχόμενη Πέμπτη (02/11), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ισέι, για τους “16” του κυπέλλου.

Άαρχους Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΝΤΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Μπρόντμπι, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 31′ και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Κουλιμπαλί (34′) και Οντέι (59′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 81ο λεπτό.

Αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια η Ράντερς, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ράσμους Μπέρτελσεν υποδέχθηκε τη Μπρόντμπι, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Μπορεί να βρέθηκε πρώτη πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας. Έπαιξε περισσότερο άμυνα στη συνέχεια, για να κρατήσει το προβάδισμα της, αλλά δεν το κατάφερε, δεχόμενη την ισοφάριση προς το φινάλε.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη κόντρα στη Μίντιλαντ (2-2 εκτός), είναι στο -3 από την εξάδα και την αποψινή της αντίπαλο. Πανηγύρισε ένα διπλό στις έξι φετινές εξόδους της (1-2-3). Την ερχόμενη Πέμπτη (02/11), θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Μπρόντμπι, αυτή τη φορά για τους “16” του κυπέλλου.

Ράντερς Στατιστικά

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Άαρχους – Ράντερς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ