*2η αγωνιστική

*11/13 G/G & Over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΔΕΛΑΪΔΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, ανοίγοντας το σκορ με τον Χάλοραν στο 38’, ενώ ο Κλαφ με πέναλτι στο 64’ έκανε το 2-0, με τον Άνσελ στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ εξέπληξε ευχάριστα στην πρεμιέρα, αφού πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, καταφέρνοντας να κερδίσει με 3-0 εντός έδρας την Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς, την περσινή πρωταθλήτρια. Και τώρα, μία εβδομάδα αργότερα, καλείται να παίξει πάλι μπροστά στο κοινό της, απέναντι στην φιναλίστ του πρωταθλήματος και κάτοχο του τίτλου της πρωταθλήτριας της κανονικής διάρκειας!

Συνεχίζει με τον Καρλ Βιρτ στον πάγκο, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας του να διευκολύνει την αντίπαλο τους, μεταφέροντας τον αγώνα τους για μία μέρα, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τις υποχρεώσεις της στο Asian Cup. Όπως τόνισε είναι καλό να βοηθούν τις ομάδες της χώρας να τα πηγαίνουν καλά σε αυτόν τον θεσμό. Από εκεί και πέρα τόνισε πώς η Μέλμπουρν Σίτι είναι θέμα χρόνου να βρει ρυθμό, οπότε είναι θετικό που την αντιμετωπίζουν τόσο νωρίς στη σεζόν.

Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*2/3 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*2/3 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: H Μέλμπουρν Σίτι κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ, με τέρματα των Λοπέιν (22’), ΜακΛάρεν (41’).

Η Μέλμπουρν Σίτι ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα, με 1-2 από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας με 0-2 την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ από την Ταϊλάνδη, για το Asian Cup. Σε αυτόν τον θεσμό τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της, με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Μάλιστα κατάφερε να κερδίσει αυτόν τον αγώνα, χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο, καθώς έλειψε εκτάκτως λόγω μίας ασθένειας που αντιμετώπισε.

Το πιθανότερο είναι πώς και σήμερα θα παίξει με την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε το προηγούμενο παιχνίδι.

Μέλμπουρν Σίτι Στατιστικά

*6/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ-Μέλμπουρν Σίτι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ