16η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Όξφορντ, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Χάμπφρις στο 17’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Λανγκ στο 80’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Γουίγκαν. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο βρήκε χώρους και «σφράγισε» το τρίποντο στα τελευταία λεπτά.

Ανεβασμένη αυτή την περίοδο, προέρχεται από διαδοχικές νίκες και θέλει ιδανικά να διευρύνει το σερί της, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό, συνεχίζει να σκοράρει με συνέπεια στα παιχνίδια της, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, ενώ βελτίωσε επίσης την αποτελεσματικότητά της στα μετόπισθεν.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπάρνσλεϊ, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Κέιν με πέναλτι στο 19’ και το 2-0 ο Στάιλς στο 23’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κόουλ στο 75’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της και γνώρισε εύκολα την ήττα. Τραγικό πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη πίεσε, αλλά ήταν αναποτελεσματική, με αποτέλεσμα να μην βρει και πάλι δίχτυα.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να περάσει από την έδρα της Γουίγκαν. Έχει δείξει θετικά σημάδια το τελευταίο διάστημα, απέσπασε μερικά θετικά αποτελέσματα, όμως είναι φανερό πως θέλει ακόμα αρκετό δρόμο για να φτάσει την απόδοση που είχε την περσινή σεζόν.

Σριούσμπερι Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίγκαν – Σριούσμπερι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ