* 10η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 9/10 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας.

* Αήττητη η Γουλβς στα 5 τελευταία εντός (1-4-0) με τη Νιουκάστλ, αλλά έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 16 τελευταία μεταξύ τους στην Πρέμιερ Λιγκ (2-10-4).

* Ισόπαλα έληξαν τα 6/9 τελευταία μεταξύ τους.

ΓΟΥΛΒΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Μπόρνμουθ. Ο Σολάνκε (17’) άνοιξε το σκορ για την Μπόρνμουθ, αλλά ο Κούνια (47’) ισοφάρισε για τη Γουλβς. Στο 54’ αποβλήθηκε ο Κουκ των γηπεδούχων και ο Κάλαϊτζιτς (88’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη που δείχνει ότι φέτος δεν θα μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού πήραν το περασμένο Σάββατο οι “λύκοι” στο πρώην σπίτι του κόουτς Ο’Νιλ, ο οποίος έχει αλλάξει την αγωνιστική ταυτότητα του συλλόγου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο στο Vitality, η Μπόρνμουθ ευτύχησε να κάνει γκολ μία από τις λίγες ευκαιρίες της, ενώ η Γουλβς σημάδεψε το δοκάρι με τον κορυφαίο Νέτο. Ο “σεληνιασμένος” Πορτογάλος δημιούργησε την ισοφάριση του Κούνια με την 6η του ασίστ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και η ακόλουθη αποβολή των γηπεδούχων έφερε κυριαρχία για τη Γουλβς. Πίεσε για την ανατροπή και δικαιώθηκε στο φινάλε, με τον Χουάνγκ να σερβίρει αυτή τη φορά στον υψηλόσωμο Κάλαϊτζιτς που σκόραρε 2η φορά φέτος ως late change.

Η επιθετική “ξηρασία” των πρώτων ημιχρόνων είναι ένα ζήτημα για τους “λύκους”, αφού από τα 11 γκολ που έχουν πετύχει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μόλις 2 ήρθαν πριν την ανάπαυλα.

“Το γκρουπ είναι σε καλή κατάσταση. Μας περιμένει πολύ δυνατό τεστ αύριο (σ.σ. σήμερα), η Νιουκάστλ είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες της λίγκας με την ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι της. Θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας.” δήλωσε ο κόουτς Ο’Νιλ.

Στα αγωνιστικά νέα, εξέτισαν τιμωρίες κι επιστρέφουν οι βασικοί Λεμινά (αμ. χαφ), Σεμέδο (δεξί μπακ). Σήμερα θα περάσει τεστ ετοιμότητας ο Μπελγκάρ (μέσος), ενω οι τραυματίες Μπουένο (αρ. μπακ), Χοτζ (μέσος) είναι αναλώσιμοι.

ΓΟΥΛΒΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Ντόρτμουντ. Ο Ενμέτσα πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 45ο λεπτό.

Πισωγύρισμα η εμφάνιση και το αποτέλεσμα της Τετάρτης για τις “καρακάξες” που θύμισαν τις αναιμικές εμφανίσεις της εκκίνησης με την παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Δίχως τις γνωστές τους εντάσεις, δίχως την κατάλληλη πίεση στους Γερμανούς, οι οποίοι έβρισκαν από πολύ νωρίς χώρους για κυκλοφορία και γρήγορες μεταβάσεις. Απειλήθηκε αρκετά η ομάδα του Χάου πριν το transition της BVB για το 0-1 στο κλείσιμο του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα η Νιουκάστλ ανέβασε ρυθμούς, έγινε πιο απαιτητική, αλλά η δημιουργία της δεν ήταν “καθαρή”, με τον κομβικό Τρίπιερ να μην είχε τα γνωστά ποιοτικά του χτυπήματα. Έβγαλε πάθος όμως, δημιούργησε “αναμπουμπούλες” στην αντίπαλη περιοχή και είχε τις ευκαιρίες τουλάχιστον να σώσει τον πόντο. Μοιραίος ο Ουίλσον με χαμένο τετ α τετ και δοκάρι σε στατικό, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει νωρίς τον Ίσακ.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η τελευταία εμφάνιση για την Πρέμιερ Λιγκ, το περασμένο Σάββατο ήταν κυριαρχική στο 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, με ένα επιβλητικό πρώτο ημίχρονο (3-0) και συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο. Ο Τρίπιερ δημιούργησε για το 1-0 του Μέρφι κι έφτασε τα 4 σερί παιχνίδια με ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ, που είναι ρεκόρ συλλόγου.

Τα 24 γκολ που έχει πετύχει μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές, τα 19.9 xGoals, οι 37 μεγάλες ευκαιρίες και το 54.1% μετατροπής ευκαιριών είναι #1 επιδόσεις στην Πρέμιερ Λιγκ!

“Ο Ο΄Νιλ κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί. Έχουν μερικούς πολύ επικίνδυνους παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να ανακάμψουμε άμεσα από το ματς της Τετάρτης.” δήλωσε ο κόουτς Χάου.

Όσον αφορά την επικείμενη τιμωρία του Τονάλι για το στοιχηματικό σκάνδαλο συμπλήρωσε: “Δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση ακόμα. Δεν έχουμε ενημέρωση από τις ιταλικές αρχές προς το παρόν. Προετοιμαζόμαστε σα να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, θα ταξιδέψει μαζί μας.”

Επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό ο Γουίλοκ, πραγματοποιώντας το φετινό του ντεμπούτο ως αλλαγή την Τετάρτη, αλλά το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ προκάλεσε υποτροπή στον Ίσακ (φορ), ενώ και ο Μέρφι (εξτρέμ) αποχώρησε τραυματίας λίγα λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή. Αμφότεροι τέθηκαν εκτός όπως και οι Άντερσον (μέσος), Μπότμαν (στόπερ), ενώ ο Μπαρνς (εξτρέμ) είναι μακροχρόνια εκτός.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 9/11 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ