*19η αγωνιστική.

* Χωρίς νίκη επί της Μιγιονάριος για 9 χρόνια ήταν η Μπογιακά Τσικό, έσπασε την παράδοση τον Ιούνιο κερδίζοντας εντός με 2-1.

* Η Μπογιακά Τσικό έχει 11 χρόνια να νικήσει στην Μπογκοτά.

ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Προηγούμενο ματς: Θριάμβευσε στο κλάσικο της Μπογκοτά με 3-2 επί της Σάντα Φε. Προηγήθηκε με τον Γκέρα (17’), ισοφαρίστηκε από τον Ροδαγέγα (29’). Στο 43’ αποβλήθηκε ο εξτρέμ Σαμπουέσα της Σάντα Φε, με αριθμητικό πλεονέκτημα σημείωσε άλλα δύο γκολ με Μπέκαμ Κάστρο (48’) και Λέο Κάστρο (62’), το 2-3 έγινε με πέναλτι ξανά από τον Ροδαγέγα (80’).

Πήρε ρεβάνς για την ήττα το Σεπτέμβριο και είναι το νέο αφεντικό της πρωτεύουσας. Το σκορ δείχνει οριακή επικράτηση, αλλά δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο, ειδικά όταν η αντίπαλος έμεινε με δέκα, κυριάρχησε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Εννιά ματς αήττητη, καθάρισε με τα πλέι οφ ουσιαστικά, ειδικά από τη στιγμή που έχει και ένα εξ αναβολής παιχνίδι. Βέβαια θα αναμετρηθεί με την Αμέρικα σε ένα ακόμα κλάσικο, επομένως είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα που ψάχνει για τη μαθηματική κατοχύρωση θα το ψάξει με την πολύ πιο βατή, Μπογιακά Τσικό.

Έξω ο στόπερ Βάργκας.

Μιγιονάριος Στατιστικά

* G/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα κύπελλο.

* Δεν έχει ήττα στα 5 τελευταία εντός σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κέρδισε τα 4, στα 3 δεν δέχτηκε καν γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε 1-3 από την Ατλέτικο Νασιονάλ εντός. Περέα (18’), Τόρες (82’) και Ντεόσα στις καθυστερήσεις τα γκολ των αντιπάλων, είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 με τον Κολόν στο 89’.

Πάλεψε πολύ περισσότερο απ’ όσο λέει το τελικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Μένει πάντως με τις εντυπώσεις, κατά διαστήματα είχε την αντίπαλο στα “σχοινιά”, ειδικά στην αρχή του δευτέρου μέρους.

Αδιάφορη εντελώς πια, της αρκεί που έμεινε στην κατηγορία, αυτός ήταν και ο μοναδικός στόχος στη σεζόν. Μαθηματικά έχει κάποιες απειροελάχιστες ελπίδες για το Σουνταμερικάνα μέσω της συνολικής βαθμολογίας, ωστόσο δεν φαίνεται καν να τις διεκδικεί, δεν είναι σε θέση και οικονομικά για να έχει διεθνή παρουσία.

Δεν αναφέρονται προβλήματα.

Μπογιακά Τσικό Στατιστικά

* G/G & Over 2,5 τα 2/3 τελευταία, στο under 1,5 πήγε εκείνο που ξέφυγε.

* Τρέχει σερί με 4 ματς χωρίς γκολ εκτός έδρας.

Μιγιονάριος-Μπογιακά Τσικό στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ