*10η αγωνιστική.

* Στα τελευταία 4 υπάρχει μόνο 1 ισόπαλο, η Κάντιθ έχει 2 νίκες και 1 η Βαλένθια.

* Στα 3 πιο πρόσφατα η Βαλένθια έχει πετύχει ένα γκολ συνολικά.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μαγιόρκα (1-1). Πίσω στο σκορ από το 5’ από το γκολ του Ντάνι Ροντρίγκεθ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντιέγο Λόπεθ.

Με δεδομένο ότι πήγε στη Μαγιόρκα με πολλές και σημαντικές απουσίες και το ότι προερχόταν από βαριά ήττα με 3-0 από την Μπέτις, ξανά εκτός, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό για εκείνη. Πάντως ζήτησε κάτι περισσότερο, δίνοντας παράλληλα και στην αντίπαλο την ευκαιρία να βρει χώρους και να την απειλήσει σοβαρά με δεύτερο τέρμα.

Αποδεκτοί οι μεμονωμένοι βαθμοί, ειδικά εκτός έδρας, όμως τρέχει αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και πρέπει να κάνει κάτι να το σταματήσει. “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στην Κάντιθ, τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι καθοριστικής σημασίας, αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να κερδίζουμε” τόνισε ο Μπαράχα.

Βοήθησε η διακοπή για να ανακτήσει παίκτες που της έλειψαν πολύ το προηγούμενο διάστημα, μπήκαν στις προπονήσεις οι αμυντικοί Γκαγιά, Κορέια, ο εξτρέμ Κανός και ο φορ Μάρι. Οι υπόλοιποι απόντες παραμένουν εκτός, οι περισσότεροι με μακροχρόνια προβλήματα.

Διαθέσιμοι για την ενδεκάδα οι Γκαγιά και Κορέια, αμφίβολος ο Κανός τον οποίον ο Μπαράχα δήλωσε πως θα τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

Βαλένθια Στατιστικά

* Στα 3 τελευταία πέτυχε μόλις 1 γκολ, αυτό στη Μαγιόρκα.

* Χωρίς ισοπαλία εντός έδρας, σκόραρε σε 3/4.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΝΤΙΘ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από τη Χιρόνα, 0-1 εντός. Με δέκα παίκτες από το 10’ λόγω αποβολής του εξτρέμ Ματσίς, λύγισε στο 59’ από το γκολ του Αλέις Γκαρσία, στην τελευταία φάση λίγο έλειψε να ισοφαρίσει.

Χαμένο παιχνίδι θα μπορούσε να θεωρηθεί από τη στιγμή που έμεινε με δέκα τόσο νωρίς. Παρά το γεγονός αυτό, κανείς δεν το παράτησε. Κινδύνευσαν να δεχτούν περισσότερα γκολ, όμως όταν τους δόθηκε η ευκαιρία, οι παίκτες του Σέρχιο απείλησαν και με λίγη περισσότερη ψυχραιμία ίσως και να είχαν πετύχει την ισοφάριση.

Οι εντυπώσεις κακές δεν είναι, αλλά δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Οι αριθμοί δεν είναι διόλου κολακευτικοί για εκείνη, το σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη είναι άσχημο μεν αλλά έχει και ένα μεγάλο ελαφρυντικό. Στο διάστημα αυτό αντιμετώπισε απανωτά Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Χιρόνα που “θηρίο” δεν είναι, όμως φέτος κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

“Το προηγούμενο διάστημα δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερήσαμε. Τώρα πιστεύουμε πως αυτό θα αλλάξει, η διακοπή μας βοήθησε να δουλέψουμε καλύτερα, είμαστε προετοιμασμένοι να βάλουμε τέλος στα άσχημα αποτελέσματα αρχής γενομένης από το ματς στη Βαλένθια” ανέφερε ο κόουτς Σέρχιο στην τελευταία συνέντευξη τύπου.

Με μια σημαντική απουσία πάει στο “Μεστάγια”, έξω ο μέχρι στιγμής πολυτιμότερος χαφ στη σεζόν, Ρουμπέν Αλκαράθ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Τιμωρημένος ο επίσης βασικός, εξτρέμ Ματσίς.

Κάντιθ Στατιστικά

* Από τα 3 τελευταία που έδωσε, δίχτυα βρήκε μόνο στο 1.

* Έχει πετύχει γκολ σε 2/4 εκτός, τα δύο πιο πρόσφατα.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Βαλένθια – Κάντιθ από τους Betarades!

Βαλένθια-Κάντιθ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ