27η αγωνιστική

*Η Τρέλεμποργκ επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Έργκριτε.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Τρέλεμποργκ – Έργκριτε 2-0

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ούτσικτενς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Σιλισουφάι (2′) και Αζουλάι (πεν. 27′), για να δεχθεί στην πορεία την ισοφάριση (66′, 68′).

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Έργκριτε, μετά και τη νίκη 0-1 επί της Γκέφλε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζέφρι Άουμπιν υποδέχθηκε την Ούτσικτενς, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Αρκετά ισορροπημένο το μεταξύ τους, με την ίδια να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και να παίρνει σαφές προβάδισμα, ωστόσο στην πορεία έδωσε χώρους και το “πλήρωσε” με ισοφάριση. Παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης και σε ισοβαθμία με την Εσκιλστούνα, ούσα παράλληλα στο -2 από την παραμονή. Χωρίς νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός της (0-3-5).

Έργκριτε Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-6 από τη Γκάις, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 0-3 μέχρι την ανάπαυλα (25′, πεν. 30′, 32′), για να δεχθεί ακόμη τόσα στο δεύτερο ημίχρονο (58′, 66′, 78′).

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα υπέστη η Τρέλεμποργκ, μετά και το εκτός 3-0 από τη Βαστέρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στέφαν Γιάκομπσον, υποδέχθηκε τη Γκάις, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 0-6. Πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της και δεχόμενη από τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο, δεν απέφυγε τα χειρότερα. Μετά και από αυτή την απώλεια, παραμένει στα μέσα της κατάταξης, στο +5 όμως από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε μια φορά στις επτά τελευταίες εξόδους της (2-4-1).

Τρέλεμποργκ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έργκριτε – Τρέλεμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ