*4η αγωνιστική 

*Βόρειος όμιλος.

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η μεταξύ τους προϊστορία (1-2-1).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Πισωγύρισμα η εμφάνιση και το αποτέλεσμα στην Κοζάνη την περασμένη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 2-0. Έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (4′), ενώ στο 32′ υπέπεσε σε πέναλτι από το οποίο προήλθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το φινάλε. 

Συνεχίζει τα «σκωτσέζικα ντουζ» ο Μακεδονικός. Η σεζόν ξεκίνησε με έναν διασυρμό στο κύπελλο, στην συνέχεια ακολούθησαν δύο άκρως πειστικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τις οποίες αναθάρρησε, αλλά η εικόνα στην Κοζάνη ήταν και πάλι προβληματική από τους παίκτες του Μαλεζά. Τα δύο γκολ που δέχτηκε στο πρώτο μέρος δεν του άφησαν πολλά περιθώρια στην επανάληψη, όπου έβγαλε μεγάλη νευρικότητα στην δημιουργία. Απόλυτα ισορροπημένο το ρεκόρ του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (1-1-1), δείχνει πως έχει δυνατότητες αλλά χρειάζεται σταθερότητα. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο βασικός κίπερ Περντρέου, ενώ δεν ανακοινώνει αποστολή πριν από τους αγώνες του.

Μακεδονικός Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να πάρει σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αιολικό, με 3-1 την περασμένη αγωνιστική. Πέτυχε το πρώτο γκολ στο 34′, ισοφαρίστηκε με τον Μανούσο προσωρινά (61′), αλλά πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ λίγο αργότερα (68′), ενώ το τρίτο γκολ ήρθε στο 87′.

Λίγες μέρες μετά τον σημαντικό βαθμό που απέσπασε στην έδρα του Ηρακλή, ήρθε το δεύτερο τρίποντο στην σεζόν κόντρα στον Αιολικό. Έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης παρότι υπήρχαν ορισμένα κενά διαστήματα, η εικόνα της παρέμεινε άκρως πειστική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Συνεχίζει αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0), ενώ είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Το καλό της ξεκίνημα αποκτά μάλιστα μεγαλύτερη αξία, αφού στην αρχή της σεζόν ταλαιπωρήθηκε σημαντικά με οικονομικές εκκρεμότητες και μεταγραφικά ban.

Στα αγωνιστικά, δεν φαίνεται να υπολογίζεται στην παρούσα φάση ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Κονίλιο, ενώ τραυματίας είναι ο μέσος Ελιβέλτο, που και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν βασικός.

Αναγέννηση Καρδίτσας Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ