*12η αγωνιστική

*Δεν έχει ηττηθεί από την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ η Σέπσι στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους (0-1-2).

ΟΥΝΙΒΕΡΙΣΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εμφάνιση στην έδρα της Στεάουα, αφού πήρε τον βαθμό μετά και το τελικό 2-2 της περασμένης αγωνιστικής. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 8′, απάντησε στο 26′ αλλά η αντίπαλος ανέκτησε το προβάδισμά της με γκολ στο 39′. Δεν τα έβαλε κάτω και με υπομονή βρήκε γκολ ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος (88′).

Η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα με προπονητή τον Οβίντου Σαμπάου έρχεται μετά από ένα καλό αποτέλεσμα, 2-2 εκτός έδρας με την Στεάουα. Η επιθετική της γραμμή ρολάρει καλά, αλλά η άμυνα δεν είναι τόσο σταθερή και δέχεται φάσεις και γκολ.

«Είναι σημαντικό να δείξουμε θάρρος και καλή συμπεριφορά, με παίκτες που θέλουν να παίξουν, όπως φάνηκε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια μας. Έχω στην διάθεσή μου ένα σύνολο παικτών πολύ ποιοτικό», σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός. Παραμένει στην 11η θέση με δώδεκα βαθμούς σε έντεκα παιχνίδια.

Ουνιβερσιτατέα Κλουζ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ

Προηγούμενο ματς: Σε μεσοβδόμαδο εξ’ αναβολής παιχνίδι, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Κλουζ με 3-0 εκτός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 41′, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο γκολ για την γηπεδούχο στην επανάληψη (71′, 80′). 

Η Σέπσι έχει αφήσει πίσω το άριστο ξεκίνημα της σεζόν, όταν δεν δεχόταν γκολ και θεωρούνταν εκ των υποψηφίων για τον τίτλο. Η ομάδα του Τσιομποτάριου γνώρισε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, που έκαναν τον πρόεδρο Ντιοζέγκι να ξεφύγει από τη συνηθισμένη του ηρεμία και να απειλήσει με άμεσες αλλαγές. Από μια ομάδα με σιδερένια άμυνα, η Σέπσι δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές, έχουμε μεγάλα προβλήματα. Πρέπει να υπάρχει υπομονή. Μας λείπουν πολλοί παίκτες, είναι δύσκολο να φτιάξουμε την πρώτη ενδεκάδα. Είναι το τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας και θέλουμε τους τρεις πόντους, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε αυτοπεποίθηση», είπε ο Τσιομποτάριου. Τραυματίες οι αμυντικοί μέσοι Παούν και Ροντρίγκες, ο δεξιός μπακ Οτελίτα και ο κεντρικός αμυντικός Τσιομποτάριου. Ο έτερος κεντρικός αμυντικός Νινάι επιστρέφει από τιμωρία.

Σέπσι OSK Σφάντου Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ – ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ