*12η αγωνιστική 

*Η Ντιναμό Βουκουρεστίου δεν έχει σκοράρει στα 12/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

*Αήττητο δέκα αγώνων τρέχει η Κλουζ απέναντι στην Ντιναμό (0-1-9).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Χάρη σε αυτογκόλ του Ρόσου στο 37′, ηττήθηκε με 1-0 από την Οτελούλ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Η Ντιναμό έρχεται μετά από τέσσερις ήττες χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα, με το πρόβλημα στο σκοράρισμα να είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Είναι προφανές ότι το κύριο πρόβλημα του τεχνικού Μπούρτσα είναι η έλλειψη επιθετικών παικτών ικανών να αποσταθεροποιούν τις αντίπαλες άμυνες. Οι επιθετικές ενέργειες των «σκύλων» είναι εύκολο να σταματήσουν, ειδικά από καλά οργανωμένες ομάδες, όπως η Κλουζ.

Ο μπακ Αμζάρ επιστρέφει μετά από τιμωρία και ο Μπάνι μετά από τραυματισμό, αλλά λείπει ο επιθετικός μέσος Πόλιτιτς (με αποβολή), ο σημαντικότερος επιθετικός των «σκύλων» αυτή τη σεζόν. Ο κεντρικός μπακ Ομάβου δεν έχει αναρρώσει από τραυματισμό.

Ντιναμό Βουκουρεστίου Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε άνετα με 3-0 επί της Σέπσι εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε με πέναλτι του Ταχτσίδη στο 41′, ακολούθησαν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη (70′, 81′).

Η Κλουζ έφτασε σε έναν μόνο βαθμό από την πρώτη θέση μετά τη νίκη επί της Σέπσι (3-0), σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής. Η νίκη αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά το 2-0 επί της Κραϊόβα, σημάδι ότι τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας με προπονητή τον Μαντορλίνι έχουν αρχίσει να διευθετούνται. Η Κλουζ είχε δεχτεί γκολ σε 11 από τα 12 προηγούμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν αγωνίστηκαν λόγω ιατρικών προβλημάτων ο δεξιός μπακ Μανέα, ο επιθετικός Κράσνικι και ο επιθετικός μέσος Κονοπλιάνκα. Ο τελευταίος επέστρεψε στις προπονήσεις πριν από λίγες μέρες, αλλά είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί κόντρα στη Ντιναμό.

Κλουζ Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΚΛΟΥΖ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ