*10η αγωνιστική.

* Η Οβιέδο έχει κερδίσει τα τρία τελευταία, τα δύο στην έδρα της.

* N/G τα 4 πιο πρόσφατα, όλα και under 1,5.

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα στην καστιγιάνικη μονομαχία με την Μπούργος με 1-0 εκτός. Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού το γκολ από τον Κούρο Σάντσεθ, από το 61’ έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του χαφ Σισέ.

Δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση με την Μπούργος και γενικότερα τελευταία δείχνει τρωτά σημεία, γι’ αυτό άλλωστε και γκρεμίστηκε από την κορυφή. Πάνω που πήγε να απειλήσει, της έκοψε τη φόρα με την αποβολή του ο Σισέ, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στην αρχή του δευτέρου μέρους.

Επίσημη διαμαρτυρία του συλλόγου για τη διαιτησία στα δύο τελευταία παιχνίδια. Παράπονα που δεν είδε δεύτερη κίτρινη σε μια φάση νωρίτερα παίκτης της Μπούργος, έκανε και ο Μπόρχα μετά τη λήξη του αγώνα. “Φτάσαμε κοντά στο 1-1, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε” δήλωσε ο κόουτς σχετικά με το εντελώς αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού.

Τιμωρημένος ο χαφ Σισέ.

Λεγανές Στατιστικά

* Έχει δεχτεί από 1 γκολ στα 4 τελευταία ματς.

* Under 2,5 τα 3/4 τελευταία, αλλά over 2,5 το πιο πρόσφατο.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΒΙΕΔΟ

Προηγούμενο ματς: Δεύτερη σερί νίκη, 1-0 εντός επί της Ουέσκα με γκολ του Μογιάνο στο 82’.

Ζευγάρωσε τις νίκες της από ‘κει που δεν είχε ούτε μία, βγήκε και από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως και με την Ελντένσε, κέρδισε την αντίπαλο στα σημεία, άξιζε τους βαθμούς που πήρε κι ας βρήκε το γκολ της νίκης προς την εκπνοή.

“Τα παιδιά έχουν βρει φόρμα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε” δήλωσε ο Καριόν. Ενδεχόμενη ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα για τους Αστουριάνους, λογικά με αυτό γνώμονα θα κατεβάσει την ομάδα στη Μαδρίτη ο κόουτς.

Επιστρέφει στην αποστολή μετά από απουσία ενός μηνός και πλέον λόγω ψυχικής ασθένειας ο χαφ Καμαράσα. Μπήκε στην αποστολή ο φορ Μάσκα, δεν τα κατάφερε ο Αλεμάο.

Οβιέδο Στατιστικά

* Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει πετύχει διπλάσια γκολ από όλες τις προηγούμενες και έχει δεχθεί μόλις ένα.

* 4/5 τελευταία N/G, όλα ήταν και under 1,5.

Λεγανές-Οβιέδο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ