10η αγωνιστική

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Οσέρ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (33′, 73′) και παρότι μείωσε με τον Κορεντό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, εν τέλει δέχθηκε και τρίτο τέρμα.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ροντέ, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος (3-1-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρεμί Μποϊσιέ φιλοξενήθηκε από την Οσέρ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-1.

Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με βάση και την εικόνα που είχαν αμφότερες στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου της και βρέθηκε πίσω με 2-0. Μείωσε προσωρινά στις καθυστερήσεις, εκμεταλλευόμενη και τα κενά στην αντίπαλη άμυνα, όμως στην επόμενη φάση δέχθηκε και τρίτο τέρμα.

Τρίτη φετινή ήττα, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνες απο Λαβάλ (1-0 εκτός) και Βαλενσιέν (0-1 εντός), οπότε και παραμένει στους έντεκα βαθμούς στις εννέα πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Ροντέ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μπορντό, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 15′ με τον Μεντί, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 34ο λεπτό.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Καέν. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ζαν Μαρκ Φουρλάν φιλοξενήθηκε από τη Μπορντό, σε εξ αναβολής ματς, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, σε μια φάση που έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα. Δεν κατάφερε να το κρατήσει για πολύ, καθώς λίγο μετά το μισάωρο δέχθηκε την ισοφάριση. Δέχθηκε πίεση στην πορεία, αλλά άντεξε και απέφυγε τα χειρότερα.

Πρώτος βαθμός μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, έφτασε τους 13 συνολικά και είναι στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο. Πήρε αποτέλεσμα στις 3/4 φετινές εξόδους της (2-1-1).

Καέν Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ροντέ – Καέν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ