*11η αγωνιστική

*Τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΡΑΝΜΙΡ

Προηγούμενο ματς: Η Τρανμίρ έχασε 4-1 εκτός έδρας από την Γουίμπλεντον, παρόλο που προηγήθηκε μόλις στο τέταρτο λεπτό με γκολ του Τζένινγκς. Ισοφαρίστηκε σχετικά σύντομα, από τον Λιτλ στο 21’, ενώ βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Αλ Χαμαντί στο 32’. Στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 54ο λεπτό, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο ακόμη γκολ από τον Αλ Χαμαντί, στο 62’ και στο 88’.

Επιστροφή στις ήττες για την Τρανμίρ, η οποία έχασε με το “βαρύ” 4-1 εκτός έδρας από την Άκρινγκτον. Αυτή ήταν η όγδοη ήττα της στους εννιά τελευταίους αγώνες που έχει παίξει.

Πάντως στο γήπεδό της έχει κερδίσει τον πιο πρόσφατο αγώνα της, έπειτα από τρεις σερί ήττες, με δύο νίκες σε έξι αγώνες που έχει παίξει σε αυτό.

Συνεχίζει να βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και πλέον είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει φέρει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Τρανμίρ Στατιστικά

*4/6 Ν/G εντός έδρας

*4/6 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπράντφορντ έχασε με 1-3 εντός έδρας από την Γουόλσολ, αν και άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Κουκ στο 23ο λεπτό. Ισοφαρίστηκε γρήγορα με τέρμα του Γκόρντον στο 26’, ενώ δέχθηκε δύο ακόμη γκολ από τον Ότεχ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και τον Ντρέιπερ στο 56’.

Η Μπράντφορντ έχασε με 1-3 εντός έδρας από την Γουόλσολ, δεύτερη σερί ήττα, πρώτη μετά από εκείνη στο πρωτάθλημα. Και η εμφάνιση της ήταν τέτοια που οι οπαδοί της γιούχαραν τον προπονητή της, Μαρκ Χιουζ, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μακριά από την έδρα της κέρδισε το πιο πρόσφατο παιχνίδι, πρώτη νίκη της έπειτα από έξι αγώνες στους οποίους είχε τρεις ισοπαλίες.

Συνεχίζει να έχει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας. Γι΄αυτό και βρίσκεται σχετικά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, παρόλο που έχει ως στόχο την άνοδο.

Μπράντφορντ Στατιστικά

*9/13 under 2,5 στη σεζόν, 5/7 εκτός έδρας.

*8/13 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν, 4/5 εκτός έδρας.

Τρανμίρ-Μπράντφορντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ