*2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πέρυσι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ προκρίθηκε με εκτός έδρας νίκη 2-0 και εντός έδρας ισοπαλία 3-3.

*Η Ίντερ έρχεται από 4/5 εντός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (4-0-1).

*Αήττητη η Μπενφίκα στα τελευταία 10 εκτός έδρας ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (6-4-0).

*Αήττητη η Ίντερ εντός έδρας κόντρα σε ομάδες της Πορτογαλίας, μετρά ρεκόρ 10-2-0! Στον αντίποδα, η Μπενφίκα έχει δέκα ήττες επί ιταλικού εδάφους (4-2-10).

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΙΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Eκτός έδρας επικράτηση 4-0 επί της Σαλερνιτάνα. Πρόσωπο του αγώνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες, που σκόραρε τέσσερις φορές απ’ το 62’ μέχρι το 89 (!), το ένα με πέναλτι!

Έβγαλε πειστική αντίδραση στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τη Σαλερνιτάνα, όφειλε να το πράξει μετά την κακή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σασουόλο. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, η Ίντερ δεν είχε ρυθμό, ωστόσο οι αλλαγές του Ιντζάγκι στο 55’ (Μχιταριάν, Ασλάνι και Λαουτάρο Μαρτίνες) διαφοροποίησαν την εικόνα της αναμέτρησης, ο Λαουτάρο βρήκε το 0-1 στο 62’ έπειτα από αντεπίθεση, το 0-2 ήρθε στο 77’, το “τρίποντο” εξασφαλίστηκε στο 0-3 στο 85’ με πέναλτι. Ο Αργεντινός σκόραρε και τέταρτο γκολ στο 89’, όταν πλέον το ματς είχε κριθεί οριστικά.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του μετά το εντός έδρας “στραπάτσο” κόντρα στη Σασουόλο (1-2), εκεί η ομάδα του έκανε μια μέτρια προς κακή εμφάνιση, έχασε για πρώτη φορά φέτος. Νωρίτερα επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Έμπολι και επικράτησε 5-1 της Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι. Με έξι νίκες σε εφτά αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση της Serie A, μετρά 18 πόντους, όσους έχει και η Μίλαν.

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στη Σοσιεδάδ, έκανε τραγική εμφάνιση, σώθηκε από… θαύμα χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 87’. Υπέφερε σ’ ολόκληρο το παιχνίδι, δέχτηκε το γκολ πάρα πολύ νωρίς, κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις, το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν να χάσει. Διαθέσιμος ο Κουαρδάδο.

ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*G/G στα 3/5 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Πόρτο. Το γκολ ο Ντι Μαρία στο 68’. Με δέκα παίκτες απ’ το 19’ η Πόρτο λόγω αποβολής του Φάμπιο Καρντόσο.

Έρχεται στο ματς με σπουδαία ψυχολογία, καθώς την Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας της Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας. Μπήκε δυνατά, έκανε ευκαιρία πολύ γρήγορα, στο 19’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα και από εκεί και έπειτα η μορφή του αγώνα άλλαξε πλήρως. Στο δεύτερο μέρος ήταν πάρα πολύ πιεστική, έκανε μεγάλες φάσεις και τελικά βρήκε το γκολ στο 68’ με τον Ντι Μαρία. Δεν απειλήθηκε στη συνέχεια, μπορούσε να σκοράρει και δεύτερη φορά αν ήταν πιο προσεκτική.

Ήταν η έκτη διαδοχική νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, στις προηγούμενες πέντε σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ, μοναδική απώλεια είναι η ήττα της πρεμιέρας εκτός έδρας απ’ την Μποαβίστα (3-2). Με 18 πόντους είναι δεύτερη στη βαθμολογία, στο -1 απ’ τη Σπόρτινγκ και στο +2 απ’ την Πόρτο.

Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας απρόσμενη ήττα απ’ τη Σάλτσμπουργκ, σε ματς που δεν της πήγε τίποτα προς το μέρος της. Υπέπεσε σε πέναλτι στο δεύτερο λεπτό, αλλά οι Αυστριακοί αστόχησαν, έκανε δεύτερο πέναλτι στο 15’, έμεινε με δέκα παίκτες και είδε τον αντίπαλο να προηγείται. Η Μπενφίκα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι και άλλες μεγάλες στιγμές, στο 51’ εκτέθηκε αμυντικά, δέχτηκε δεύτερο γκολ και κάπου εκεί η αποστολή της έγινε πολύ δύσκολη. Όσο κι αν προσπάθησε, η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα, ξεκίνησε στον όμιλο με ήττα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 3/5 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/8 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

ΙΝΤΕΡ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρες στο Betarades.gr τα πάντα γύρω από το στοίχημα στο διαδίκτυο!