20η αγωνιστική (εξ αναβολής)

*Μετρούν 9/10 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Βίκινγκ – Μόλντε 3-4

ΜΟΛΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Χέλσος, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μόλις στο 5’ ο Γκρέντεμ σκόραρε για το 0-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού και παρότι δέχτηκαν ευκαιρίες, κράτησαν το προβάδισμά τους. 

Η Μόλντε προέρχεται από μια επαγγελματική νίκη στο Κύπελλο, επί της Χέλσος (0-1) και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αναμετρηθεί με τη Μπόντο/Γκλιμτ. Τρίτη νίκη σε πέντε αγώνες τελευταία για το συγκρότημα του Μούε, σε εγχώριες διοργανώσεις και Γιουρόπα Λιγκ.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Βίκινγκ, θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή και να ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα. Ρεαλιστικός στόχος παραμένει η τριάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Την προσεχή Πέμπτη υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο αμυντικός Μπιόρνμπακ, αμφίβολος δίνεται ο χαφ Κνούτζον.

Μόλντε Στατιστικά

*6/10 ματς τελευταια είχαν goal/goal

*5/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΚΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-3 εντός έδρας, επί της Σάντεφιορντ στο πρωτάθλημα. Στο 12’ και στο 17’ οι Ντε Λάνλαϊ και Σάλβεσεν έκαναν το 2-0. Στο 29’ ο Νιενετούε το 2-1, στο 42’ ο Αλ Σαέντ το 2-2 του ημιχρόνου. Στο 53’ και πάλι ο Σάλβεσεν το 3-2, στο 85’ ο Αντεγκμπένρο το 4-2. Στο 90’ ο Τβέτερ με εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 4-3.  

Η Βίκινγκ εξακολουθεί να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η πορεία της είναι εξαιρετική και έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα. Δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας απέναντι στη Σάντεφιορντ (4-3), όμως πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τέταρτη στα πρόσφατα πέντε για το πρωτάθλημα.

Συμπλήρωσε 13 αναμετρήσεις χωρίς ήττα στην Eliteserien, με 12 νίκες και μία ισοπαλία. Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα οι Ντε Λάνλαϊ και Σολμπάκεν, έως το 2025 και 2026 αντίστοιχα. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι σταθερά εκτός ο Στένσνες, με μακροχρόνιο τραυματισμό, όπως και ο Ντ’Αγκοστίνο πλέον. Τραυματίας και ο μπακ Μπιέρσολ.

Βίκινγκ Στατιστικά

*5/8 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*4/8 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 9/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Μόλντε – Βίκινγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ