7η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου 13 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΘΕΛΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-2 εκτός έδρας από τη Μπαρτσελόνα, για το πρωτάθλημα. Στο 19’ ο Στραντ Λάρσεν σκόραρε για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 76’ ο Δουβίκας έκανε το 0-2, όμως στο 81’ και στο 85’ ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 89’ ο Κανσέλο ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Μπαρτσελόνα.

H Θέλτα έκανε… χαρακίρι στη Βαρκελώνη, απέναντι στη Μπαρτσελόνα (3-2), ήταν κοντά στο να αποσπάσει ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στη Γαλικία με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές. Μπορεί να άφησε καλές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ωστόσο, δεν έχει παρουσιάσει την εικόνα που θα ήθελε έως τώρα στο σύνολο της σεζόν.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τρίτη στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια στη Λα Λίγκα. Μία νίκη και μία ισοπαλία στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, η μοναδική επιτυχία παραμένει το 2-3 επί της Αλμερία στην Ανδαλουσία, με τον 19χρονο χαφ Σβέντμπεργκ να πετυχαίνει το γκολ της νίκης για τους Γαλιθιάνους στα τελευταία λεπτά.

“Η ομάδα από άποψη ψυχολογίας, είναι καλά. Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση, η κατάταξή μας δεν είναι καλή, όμως δε με ανησυχεί. Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά για να πάρουμε βαθμούς και αυτοπεποίθηση”, δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ. Όσον αφορά την αποστολή, μοναδική απουσία είναι εκείνη του χαφ Σέρβι που αναρρώνει από μυϊκό τραυματισμό.

Θέλτα Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*4/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα εντός έδρας με σκορ 0-2, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 18’ ο Ινιάκι Γουίλιαμς σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 76’ ο Σανθέτ έκανε το 0-2 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Αλαβές είναι γεγονός ότι παρουσιάζει διαφορετικά πρόσωπα εντός κι εκτός έδρας φέτος, ωστόσο, τώρα έκανε και την πρώτη της αποτυχία στο “Μεντιθορότσα”. Έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-2), στο μίνι ντέρμπι της χώρας των Βάσκων και συνολικά υστέρησε σε απόδοση, κάτι που παραδέχτηκε ανοιχτά με τις δηλώσεις του και ο προπονητής, Λουίς Γκαρθία Πλάθα.

“Η Αθλέτικ ήταν καλύτερη από εμάς και άξιζε να κερδίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους “Μπαμπαθόρος”, έχασαν από τη Ράγιο Βαγεκάνο με το ίδιο σκορ 2-0, στη Μαδρίτη. Εκτός έδρας έχει παίξει τρία ματς, δεν έχει πάρει βαθμό σε κανένα από αυτά και δεν κατάφερε να πετύχει καν κάποιο γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι αμφίβολος ο αμυντικός χαφ Αντόνιο Μπλάνκο, ενώ δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος ο αμυντικός Ρουμπέν Ντουάρτε λόγω τραυματισμού που αντιμετώπισε. Επίσης, είναι σταθερά απών με σοβαρό τραυματισμό ο φορ Σιμεόνε που αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα το 2024.

Αλαβές Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*5/6 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Θέλτα – Αλαβές στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ