6η αγωνιστική

*Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Γαλλίας, γνωστό και ως “Le Classique”.

*Αήττητη η Παρί Σεν Ζερμέν στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, επικρατώντας στα 4/5.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Ντόρτμουντ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Εμπαπέ στο 49′ και εννέα λεπτά αργότερα ο Χακίμι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το δεξί ξεκίνησε την πορεία της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πρεμιέρα της στον όμιλο, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε υποδέχθηκε τη Ντόρτμουντ, της οποίας και επικράτησε με 2-0.

Είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Γερμανών στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο και προηγήθηκε με πέναλτι στα πρώτα λεπτά αυτού. Γκολ το οποίο έλυσε τα πόδια της και πολύ γρήγορα βρήκε και πάλι δίχτυα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μια φορά προβλημάτισε με την ανασταλτική της λειτουργία, παρότι κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Επανέφερε έτσι την ηρεμία στις τάξεις της, μετά και την εντός έδρας “σφαλιάρα” από τη Νις (2-3), πριν από μια εβδομάδα, στο πρωτάθλημα. Ήττα που ήταν και η πρώτη φετινή, έχοντας ακόμη από δυο νίκες και ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

“Από την πρώτη μέρα ξέρουμε ποιοι είναι οι σημαντικοί αγώνες. Αυτοί που δίνουν κίνητρο στους οπαδούς, τους παίκτες, τον σύλλογο. Είναι από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της σεζόν. Πρέπει να έχουμε ένταση, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε υπερβολές, γιατί αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο σε τέτοιου είδους παιχνίδια”, δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Παρί Σεν Ζερμέν Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΡΣΕΪΓ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τον Άγιαξ, για το Κόνφερενς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (9′, 20′), για να ισοφαρίσει με τους Κλος (23′) και Ομπαμεγιάνγκ (38′). Δέχθηκε τρίτο τέρμα στο 52′, για να ισοφαρίσει ξανά στο 78ο λεπτό με τον Ομπαμεγιάνγκ. Με δέκα παίκτες έμειναν οι Ολλανδοί στις καθυστερήσεις.

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Ολλανδία η Μαρσέιγ, το βράδυ της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του υπηρεσιακού Ζακ Αμπαρντοναντό φιλοξενήθηκε από τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τον οποίο έμειναν στο 1-1.

Σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, μπορεί να μην μπήκε καλά και να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο σταδιακά ισορρόπησε την κατάσταση και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα, αρχικά με την γκολάρα του Κλος και στην πορεία με τον Ομπαμεγιάνγκ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ένα λάθος του αμυντικού Εμπεμπά την έβαλε και πάλι πίσω στο σκορ, ωστόσο είχε και πάλι απάντηση στα επόμενα λεπτά, για το τελικό αποτέλεσμα.

Εντός συνόρων τώρα παραμένει αήττητη μετά από τις πέντε πρώτες στροφές, έχοντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο τελευταίο παιχνίδι της εδώ, είχε αναδειχθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Τουλούζ, εντός έδρας, που έφερε και την παραίτηση του Μαρθελίνο. Περνάει μια αρκετά δύσκολη περίοδο, δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγω και για αποχώρηση του προέδρου Πάμπλο Λονγκόρια, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε με επίσημη ανακοίνωση του ίδιου.

Μαρσέιγ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

🎁 Τριπλή Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ