*6η αγωνιστική 

*Μόλις μία νίκη μετράει η Φίτεσε στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (5-1-1).

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την πρώτη της ήττα στην σεζόν, αφού έχασε από την Άλκμααρ με 2-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Καθοριστικό το ότι δέχτηκε και τα δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό στο πρώτο μέρος (18′, 19′). Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στην συνέχεια αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ώρα της πρώτης ήττας για φέτος έφτασε στην Σπάρτα Ρότερνταμ, η οποία δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από την έδρα της φορμαρισμένης Άλκμααρ και γνώρισε άνετη ήττα με 2-0. Ανέβασε στροφές μόνο προς το τέλος του αγώνα, όταν όλα είχαν κριθεί. Δίκαιο το αποτέλεσμα, έδειξε περισσότερο σεβασμό από όσο έπρεπε στην αντίπαλό της. Δεν φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από το αποτέλεσμα, παρότι μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), αφού αντιμετώπισε μια ομάδα του big 4 εκτός έδρας.

«Έχουμε υψηλούς στόχους και φέτος και αυτό δεν είναι κάτι που κρύβουμε. Καλώς ή κακώς έχουν δημιουργηθεί απαιτήσεις και αυτό δεν είναι κάτι που μας αγχώνει, αλλά αντίθετα μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Θέλουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες αν και ξέρουμε πως μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα απέναντι στην Φίτεσε», σχολίασε ο τεχνικός Ραϊσντάικ.

Η απουσία του Φαν Κρόι αναμένεται να επηρεάσει την επιθετική της λειτουργία, αφού ο Ολλανδός ήταν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της τα τελευταία δύο χρόνια. Παραμένει τραυματίας ο στόπερ Εϊρντχάουζεν και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Ροζάνας.

Σπάρτα Ρότερνταμ Στατιστικά

*Σκοράρει πρώτη στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΙΤΕΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με ο-2 από την Βααλβάικ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βρέθηκε να χάνει στο 39′ και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα στο 60′, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Ο επίλογος του αγώνα γράφτηκε στο 90+6′, όταν δέχτηκε και το δεύτερο γκολ.

Κατώτερη των περιστάσεων στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Βααλβάικ. Κάκιστη η εικόνα της στο πρώτο μέρος, δεν απείλησε καθόλου και δίκαια βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη, προσπάθησε να επιστρέψει αλλά η αποβολή στο 60′ της χάλασε τα σχέδια και μοιραία ηττήθηκε ξανά. Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Άρνεμ, ενώ το παράξενο είναι πως και οι τρεις ήταν εντός έδρας. Προβληματίζει πολύ με την εικόνα και υπάρχει έντονη πίεση προς τον προπονητή Κοκού.

«Κάτι πρέπει να αλλάξει και αυτό το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα. Αμυντικά είμαστε κακοί και επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, ενώ αντίθετα επιθετικά είμαστε ακίνδυνοι. Ελπίζω να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ και να βελτιωθούμε», επισήμανε ο Ολλανδός προπονητής.

Αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Βααλβάικ και είναι τιμωρημένος ο πολύτιμος επιθετικός Μανχούφ. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός φορ Πέρσον, ο  μέσος Πρέπερ και ο αναπληρωματικός επιθετικός Μπάουτινκ.

Φίτεσε Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΦΙΤΕΣΕ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ