23η αγωνιστική

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Μιάλμπι – Νόρκεπινγκ 1-2

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Τζουργκάρντεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 63′ με το αυτογκόλ του Νίμαν, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 76′.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα έρχεται η Νόρκεπινγκ, μετά και το εκτός 3-2 από την Έλφσμποργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκλεν Ρίντερσχολμ υποδέχθηκε τη Τζουργκάρντεν, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2. Προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστική, αλλά δεν είχε ιδιαίτερη συγκέντρωση στο τελείωμα των φάσεων και το “πλήρωσε” με δυο γκολ στο τελευταίο μισάωρο.

Παρά τη νέα απώλεια, διατηρείται στο πρώτο μισό της κατάταξης, αλλά απέχει από την πρώτη τριάδα και την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε στα 3/4 πιο πρόσφατα εντός της.

Νόρκεπινγκ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΑΛΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Κάλμαρ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο έβδομο λεπτό με τον Πέτερσον και στο 45′ ο Φένγκερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Μιάλμπι, μετά τις δυο διαδοχικές ήττες από Έλφσμποργκ (2-0 εκτός) και Χάμαρμπι (0-3 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντερς Τόρστενσον φιλοξενήθηκε από την Κάλμαρ, από την έδρα της οποίας έφυγε με 0-2. Έπαιξε κυρίως με το μυαλό στα μετόπισθεν και “χτυπώντας” δις με αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Βρίσκεται έτσι στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Πήρε το διπλό στις 4/5 πιο πρόσφατες εξόδους της (3-0-1).

Μιάλμπι Στατιστικά

*No Goal τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νόρκεπινγκ – Μιάλμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ