*5η αγωνιστική 

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ (6-0-6).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να μείνει όρθια και να πάρει την ισοπαλία από τον Άγιαξ εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έληξε δίχως τέρματα (0-0). Έχασε πέναλτι στο 10′ για να ανοίξει το σκορ, στην κορυφαία στιγμή του αγώνα. 

Εξαιρετική η εμφάνιση της Φορτούνα Σιτάρντ στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Άγιαξ. Δεν φοβήθηκε στιγμή, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της και μάλιστα είχε τις κλασσικές ευκαιρίες με το μέρος της όπως αποτυπώνεται και στα xGoals (1.23 – 0.62). Αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική μπροστά, θα είχε πάρει σπουδαία νίκη που θα μνημονευόταν καιρό. Παραμένει αήττητη (1-3-0) έχοντας μάλιστα καταφέρει να μην χάσει από Άγιαξ και Φέγενορντ στο διάστημα αυτό.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα δείχνουν μέχρι τώρα οι παίκτες μου. Θεωρώ ότι κάναμε τέσσερα καταπληκτικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έχω την άποψη πως αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, ειδικά στο τελευταίο με αντίπαλο τον Άγιαξ. Το στοίχημα για εμάς είναι να συνεχίσουμε έτσι και μετά την διακοπή», σχολίασε ο τεχνικός Μπάους.

Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε την περασμένη εβδομάδα, ηττήθηκε με 1-0 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Λάζετιτς, που αποκτήθηκε δανεικός από την Μίλαν.

Φορτούνα Σιτάρντ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με ισοπαλία

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Δεν μπόρεσε να προβάλλει αντιστάσεις στο εντός έδρας με αντίπαλο την Τβέντε την περασμένη αγωνιστική και γνώρισε άνετη ήττα με 0-2. Ο Στέιν άνοιξε το σκορ στο 36′ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν τον έλεγχο από την αρχή και βρήκαν αργότερα και δεύτερο τέρμα (76′) με τον Φαν Βολφσβίνκελ.

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο παιχνίδι με αντίπαλο την Τβέντε και το τελικό 0-2 χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο. Προσπάθησε μέσα από αντεπιθέσεις να βγει μπροστά αλλά πλήρωσε τα αμυντικά της κενά και το γεγονός πως έπεσε πάνω σε μία τρομερά διαβασμένη αντίπαλο. Οι «Οράνιε» έχουν μπει άσχημα στην σεζόν, καθώς αριθμούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και είναι εμφανές πως ποιοτικά δεν ενισχύθηκαν όσο θα έπρεπε. Σε φιλικό κλειστού τύπου, κέρδισε με 1-2 το Αμβούργο εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα.

«Έχουμε στο μυαλό μας πως πρέπει επιτέλους να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Αυτό θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά και ψυχολογικά πέρα από το αγωνιστικό κέρδος, που είναι προφανές. Μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε στο φιλικό με το Αμβούργο, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Θα είμαι πιο χαρούμενος, αν κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση στην έδρα της Φορτούνα», επισήμανε ο τεχνικός Κόλερ.

Ο μέσος Είτινχ που εδώ και καιρό ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αποτελεί οριστικά παρελθόν. Παράλληλα, έχασε και τον ταλαντούχο μπακ Μέρκιν στο φινάλε των μεταγραφών. Για σήμερα, θα απουσιάσουν μόνο οι μακροχρόνιοι τραυματίες. Ο λόγος για τους αμυντικούς Μπουρ και Ντουρί, καθώς και για τον φορ Μπλομεστάιν.

Φόλενταμ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει πρώτη στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ