6η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Λιντς, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πάλεψε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λιντς. Λίγες οι ευκαιρίες που δημιούργησε, με ακόμα λιγότερες απείλησε και εν τέλη δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, αλλά κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία της, διατηρώντας για πρώτη φορά φέτος το μηδέν παθητικό.

Το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ακόμα και σήμερα φιλοξενεί μια γνώριμη αντίπαλο από τις κοινές τους σεζόν στην Α’ Αγγλίας. Πήρε τον πρώτο της βαθμό την προηγούμενη αγωνιστική σε μια πολύ δύσκολη έδρα και αυτό αναμένεται να της έχει δώσει ψυχολογική ώθηση, ώστε να παλέψει για ένα ακόμα θετικότερο αποτέλεσμα σήμερα. Αμυντικά έχει πάρα πολλά προβλήματα, δεν είναι σε καμία περίπτωση σταθερή, ενώ ακόμα και που βρίσκει δίχτυα συχνά, δεν την έχει βοηθήσει καθόλου, ώστε να τα «καλύψει».

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Κάρντιφ με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ράμσεϊ στο 30’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ραλς στο 52’. Το 1-2 πέτυχε ο Μπρόαντχεντ στο 59’ και 2-2 ο Λαντάπο στο 68’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λαντάπο με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 78’.

Ακόμα μία τρομερή εμφάνιση για την Ίπσουιτς. Παρ’ όλο που έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε ακόμη ένα τέρμα στην αρχή του δευτέρου, κατάφερε στη συνέχεια να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, σκοράροντας τρεις φορές σε διάστημα εικοσιπέντε λεπτών.

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει, όντας φιλοξενούμενη σε ένα γήπεδο που έχει «συνηθίσει» να παίζει τα τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίζει τη γνώριμη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και μπορεί να εκμεταλλευτεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, προκειμένου να παραμείνει στο δρόμο των νικών, αλλά και στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ελάχιστοι θα περίμεναν τέτοια εκκίνηση στη σεζόν από εκείνη, όμως αποδεικνύει πως είναι μέχρι στιγμής μια από τις πιο μαχητικές και άκρως επικίνδυνες μεσοεπιθετικά ομάδες του πρωταθλήματος.

Ίπσουιτς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ίπσουιτς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ