*4η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Σημειώθηκε μία ισοπαλία στα έντεκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (επτά νίκες η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τρεις η Μπόχουμ): Στο τελευταίο χρονικά στην έδρα των “αετών” (1-1) την 1η Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Σιντ Τρούιντεν σε φιλικό.

Παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Άουγκσμπουργκ απέσπασε η Μπόχουμ που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Την κράτησε όρθια ο τερματοφύλακας Ρίμαν με σπουδαία απόκρουση σε κεφαλιά του Γκούμνι δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′. Δεύτερη σερί ισοπαλία για το συγκρότημα του Λετς που αγνοεί τη νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν. Πέρσι παρέμεινε αήττητο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-1-0) για πρώτη φορά από τη σεζόν 2007/08.

Γνώρισε μόλις μία ήττα σε τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις, πριν από αυτό το διάστημα μέτρησε πέντε σερί ήττες. Ανεξαρτήτως αντιπάλου η Μπόχουμ παραμένει αήττητη σε τέσσερις εντός έδρας αγωνιστικές με απολογισμό 2-2-0: Κράτησε μία φορά το μηδέν και πέτυχε συνολικά οχτώ γκολ.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε 2+ γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Κολωνία. Ο Κάιντς με πέναλτι έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νκουνκού στο 87′.

Αήττητη παραμένει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το ξεκίνημα της σεζόν με απολογισμό 3-3-0. Στις 3/4 τελευταίες αναδείχθηκε ισόπαλη, πριν από δύο βδομάδες γλίτωσε την ήττα τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ με την Κολωνία στο “Deutsche Bank Park”. Οι “αετοί” παραμένουν αήττητοι σε έξι σερί αγωνιστικές ανεξαρτήτως αντιπάλου (3-3-0), θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 2020/21 για να βρούμε την τελευταία φορά που διατηρήθηκαν αήττητοι στις τέσσερις πρώτες της σεζόν.

Μακριά από το σπίτι τους αγνοούν το “τρίποντο” σε 12 αγωνιστικές (0-6-6), θα πρέπει να γυρίσουμε στο διάστημα Μάιος 1995 – Νοέμβριο 1998 για να βρούμε το τελευταίο μεγαλύτερο σχετικό σερί (25). Εξέτισε ο Κνάουφ. Την Πέμπτη (21/9) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Αμπερντίν για το Κόνφερενς Λιγκ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ