*4η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από τη Χόφενχαϊμ. Ο Τιάγκο Τομάς άνοιξε το σκορ στο 36′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Μπρουκς (45+2′), Μπάιερ (60′) και Σκοβ (74′).

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Χόφενχαϊμ η Βόλφσμπουργκ πριν από δύο βδομάδες, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στην αναμέτρηση. Πήρε την κατοχή μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάζοντας συνολικά σε έξι αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους “λύκους”, προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με διαφορά γκολ 10-1.

Παραμένουν αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές με την Ουνιόν Βερολίνου (3-1-0). Γνώρισαν μόλις μία ήττα στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας ανεξαρτήτως αντιπάλου (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) με τη Χέρτα (2-1) στα τέλη Μαΐου.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από τη Λειψία. Δύο γκολ πέτυχε ο Σέσκο (85′, 87′), το σκορ άνοιξε ο Σίμονς στο 51′. Με δέκα αγωνίζονταν οι γηπεδούχοι από το 64′ (Βόλαντ).

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Ουνιόν Βερολίνου με τη Λειψία πριν την διακοπή για τις Εθνικές, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή ήττα της μετά από τρεις σερί νίκες (διαφορά γκολ 12-2). Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε και το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 64′. Ήταν η δεύτερη κόκκινη κάρτα για τους πρωτευουσιάνους από το ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα, την ώρα που όλες οι υπόλοιπες ομάδες αυτής είχαν μόλις μία πριν την έναρξη της 4ης αγωνιστικής.

Την προηγούμενη σεζόν η Ουνιόν Βερολίνου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ στις 13 Μαρτίου (0-0 σκορ ημιχρόνου). Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Άαρονσον. Την Τετάρτη (20/9) θα πραγματοποιήσει την παρθενική συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ