*6η αγωνιστική 

*Μόλις μία νίκη έχει η Μάαστριχτ στα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ντεν Μπος (6-2-1).

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5 

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να προβάλλει πολλές αντιστάσεις στο εκτός έδρας απέναντι στην Καμπούρ την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 3-1. Δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ (9′, 15′), μείωσε στο 37′ αλλά στην επανάληψη δέχτηκε και τρίτο ουσιαστικά κόντρα στην ροή του αγώνα (63′ πέναλτι).

Ήξερε πως είχε δύσκολη αποστολή στο Λεουβάρντεν με αντίπαλο την Καμπούρ. Το πάλεψε, αλλά ήταν φανερή η διαφορά ποιότητας σε σχέση με την Καμπούρ και έτσι γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα. Δεν παίζει τόσο άσχημα, αλλά πληρώνει την έλλειψη συγκέντρωσης και ποιότητας που ταλανίζει το ρόστερ της.

Έχει βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι, αλλά πολλές φορές αυτό δεν φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ελπίζει να αλλάξει η εικόνα της μετά την διακοπή. Παραμένουν τραυματίες οι Φαν Γκρούνσβεν, Φερμπέικ και Αχανάς.

Ντεν Μπος Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στο Τίλμπουρχ την περασμένη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Βίλεμ και μάλιστα με ανατροπή. Προηγήθηκε στο 29′, αλλά η απάντηση της γηπεδούχου υπήρξε άμεση (34′), ενώ στην επανάληψη δέχτηκε πίεση και κατ’ επέκταση την ανατροπή (69′).

Μπορεί σε γενικές γραμμές η Μάαστριχτ να είναι μια ομάδα που ξέρει τί θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο πολλές φορές δεν αντέχει στην πίεση που της ασκούν ποιοτικότεροι αντίπαλοι, όπως για παράδειγμα η Βίλεμ. Είχε την νοοτροπία όπως σε κάθε αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα.

Οι παίκτες του Φερμπέρν θα αναζητήσουν άμεση αντίδραση στον σημερινό αγώνα, παρότι η παράδοση δεν είναι με το μέρος της ομάδας τους. Παραμένει τιμωρημένος ο βασικός χαφ Σούρεν, ενώ επιστρέφει ο βασικός μεσοεπιθετικός Σμέιτς.

Μάαστριχτ Στατιστικά

*Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ