22η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Μιάλμπι – Κάλμαρ 1-1

*Στο κύπελλο: Κάλμαρ – Μιάλμπι 0-0 (πεν. 4-5)

ΚΑΛΜΑΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Μπρομαποϊκάρνα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Χούμετ (7′, 42′) και Σάετρα (36′), δεχόμενη δις τη μείωση στην πορεία (56′, 74′).

Τη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Κάλμαρ, μετά από τέσσερα παιχνίδια στα οποία και είχε από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Γιένσεν φιλοξενήθηκε από τη Μπρομαποϊκάρνα, από την έδρα της οποίας πέρασε με 2-3. Εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα της και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων μέχρι την ανάπαυλα, αν και είχε σύμμαχο και το δοκάρι. Κατέβασε ταχύτητα στην πορεία και σαν αποτέλεσμα δέχθηκε δις τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα.

Παραμένει στα μέσα της κατάταξης, απέχοντας τόσο από τα πλέι οφ, όσο και από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της (1-2-0).

Κάλμαρ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΑΛΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τη Χάμαρμπι, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (47′, 55′, 86′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται από την πλευρά της η Μιάλμπι, μετά και από εκείνη κόντρα στην Έλφσμποργκ (2-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντερς Τόρστενσον υποδέχθηκε τη Χάμαρμπι, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 0-3. Ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχε και δοκάρι για να προηγηθεί, ωστόσο κατέρρευσε μετά την ανάπαυλα και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Παρά την απώλεια αυτή, διατηρείται στα μέσα της κατάταξης, στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Πήρε το διπλό στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της (3-0-1).

Μιάλμπι Στατιστικά

*No Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κάλμαρ – Μιάλμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ