*3η αγωνιστική

*NG στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Μπόχουμ πανηγύρισε τη νίκη στα τρία τελευταία εκτός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Ουντοκάι (32′ αυτ.) και Κέιν (40′ πεν., 69′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπέλιο στο 86′.

Τον τίτλο του αουτσάιντερ επιβεβαίωσε η Άουγκσμπουργκ στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη βδομάδα. Δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν με xGoals 2.90 και κατοχή μπάλας 61%. Σήμερα οι Βαυαροί έχουν μεγάλη ευκαιρία να σπάσουν το ρόδι στη σεζόν κόντρα στην Μπόχουμ, από την οποία ηττήθηκαν στις 3/4 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Μπουντεσλίγκα (μία νίκη).

Επικράτησαν μόλις μία φορά στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (πέντε ισοπαλίες, επτά ήττες): Τον Μάιο με 1-0 εντός έδρας επί της Ουνιόν Βερολίνου. Δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το “τρίποντο” σε μία από τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της Μπουντεσλίγκα για 9η φορά. Στις 3/4 τελευταίες σεζόν το εν λόγω αρνητικό σερί κράτησε και την 3η αγωνιστική. Δανεικοί ήρθαν οι Μπαμπού (ΑΜ) και Τανγκανγκά (ΑΜ) από Φούλαμ και Τότεναμ, αντίστοιχα. Παραχωρήθηκε ο Μπερίσα (ΕΠ) στη Χόφενχαϊμ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Ντόρτμουντ. Ο Στέγκερ άνοιξε το σκορ στο 13′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Μάλεν στο 56′.

Για δεύτερη σερί σεζόν η Μπόχουμ έβαλε μπλόκο στην Ντόρτμουντ στο “Vonovia Ruhrstadion” με το ίδιο σκορ (1-1). Προηγήθηκε νωρίς με τον Στέγκερ να… τρυπάει τα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Μερίδιο ευθύνης έφερε και ο Ρίμαν στην ισοφάριση των “κιτρινόμαυρων”. Στο 68′ ο Στέγκερ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-1 για την Μπόχουμ, ενώ με τη συμπλήρωση των 90′ ο Όστερχαγκε είχε δοκάρι!

Η Μπόχουμ πανηγύρισε τη νίκη στις 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις με την Άουγκσμπουργκ (δύο στην Μπουντεσλίγκα, μία στη 2. Μπουντεσλίγκα). Σημείωσε μόλις δύο εκτός έδρας νίκες από το ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν στα μεγάλα σαλόνια (τρεις ισοπαλίες, 13 ήττες): Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το 1-0 επί της Άουγκσμπουργκ το Νοέμβριο 2022. “Κάθε αναμέτρηση είναι συναρπαστική, θέλουμε να κερδίσουμε την Άουγκσμπουργκ”, είπε ο προπονητής Λετς. Έφυγε ο Τζόλερ (ΕΠ) για τη Σαν Πάουλι, ήρθε ο Πασιένσια (ΕΠ) από τη Θέλτα.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ