*4η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΛΚΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Μπράουνσβαϊγκ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Κάουφμαν στο 21′. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μπέρεντ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πλήρωσε το κάκιστο πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε, στα μέσα του οποίου βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπραουνσβάιγκ. Πήρε την κατοχή μπάλας στο δεύτερο (68%) και δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, κορυφαία όλων το δοκάρι του Ουβετζάν στο 68′. Δεύτερη ήττα σε τρεις αγωνιστικές για τη Σάλκε που βρίσκεται στο -4 από το πρωτοπόρο Αμβούργο.

Ο επιθετικός Τερόντε έχει σκοράρει τρεις φορές στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με τη Χόλσταϊν, παράλληλα παραμένει αήττητος σε έξι (2-4-0/ έξι γκολ). “Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της αντιπάλου μας, δεν πρόκειται να την υποτιμήσουμε”, είπε ο προπονητής Ράις.

ΣΑΛΚΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-2) από το Μαγδεμβούργο. Σούλερ (2′) και Χουγκόνετ (21′) έκαναν το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, απάντησαν οι Σκρζίμπσκι (32′) και Σάντερ (50′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Καστάνιος (68′) και Αρσλάν (90+1′).

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Χόλσταϊν Κίελ και το πλήρωσε με αντίπαλο το άκρως ανταγωνιστικό Μαγδεμβούργο. Ανάγκασε σε επτά αποκρούσεις τον τερματοφύλακα Ρίμαν που πήρε (δίκαια) τον τίτλο του MVP, ενώ είχε δοκάρι στο 65′ με Χόλτμπι.

Πρώτη ήττα μετά από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για τους “πελαργούς”, κανένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που απαρτίζουν το ρόστερ της δεν έχει σκοράρει με τη Σάλκε στη δεύτερη κατηγορία. “Έχουμε τεράστια ανυπομονησία, θέλουμε να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Έχουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε”, είπε ο προπονητής Ραπ.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΛΚΕ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ