1η αγωνιστική

*Αήττητη η Μαρσέιγ στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Ρεμς, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΜΑΡΣΕΪΓ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 65′, όταν και αποβλήθηκε ο Κοντόγκμπια, δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 83ο λεπτό.

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στη σεζόν η Μαρσέιγ. Το βράδυ της Τετάρτης, η ομάδα του Μαρθελίνο φιλοξενήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0.

Κατώτερη των περιστάσεων σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της, απείλησε ελάχιστα τους “πράσινους”, οι οποίοι ήταν με διαφορά ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αν ήταν και πιο ήρεμοι στις φάσεις που δημιούργησαν το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τα λεφτά που ξόδεψε στη μεταγραφική σεζόν η Μαρσέιγ, ενώ το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που έμεινε και με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, διατηρείται στο κόλπο της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς (15/08).

“Στον επιθετικό τομέα δεν παίξαμε καλά, θυμάμαι μόνο μια καλή στιγμή. Θα δουλέψουμε αρκετά μέχρι την επόμενη Τρίτη, έχουμε έξι μέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και θα είναι ένας τελικός για εμάς γιατί αν δεν κερδίσουμε 2-0 δεν θα προκριθούμε στο Champions League”, δήλωσε μετά το ματς ο Ισπανός τεχνικός.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τσενγκίζ Ουντέρ, καθώς χθες έγινε γνωστή η μετακίνηση του στη Φενέρμπαχτσε. “Κουβαλάει” τιμωρία από πέρυσι ο Λεονάρντο Μπαλέρντι.

Μαρσέιγ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Goal/Goal τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΜΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 2-1 επί της Τορίνο, σε φιλικό προετοιμασίας. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 51ο λεπτό, στην πορεία έκανε την ανατροπή με τους Φλιπς (67′) και Ντιακόν (89′).

Απογοήτευσε στο πρώτο μισό της σεζόν πέρυσι, ωστόσο στο δεύτερο “αναστήθηκε” για τα καλά. Διεκδίκησε ακόμη και την έξοδο στην Ευρώπη, παρότι αυτή δεν ήρθε ποτέ, με το φινάλε να τη βρίσκει εν τέλει στην 11η θεση. Ευελπιστεί σε μια ίδια εμφάνιση με αυτή που είχε στο δεύτερο μισό, έτσι να καταφέρει φέτος το κάτι παραπάνω.

Από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ο Βέλγος Βιλ Στιλ, που αντικατέστησε τον Όσκαρ Γκαρθία, με τον 30χρονο να είναι μέχρι τότε βοηθός του Ισπανού πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Αρκετά δραστήρια στα μεταγραφικά, απέκτησε τους Κεΐτο Νακαμούρα (εξτρέμ από ΛΑΣΚ), Γιόσεφ Οκούμου (αμυντικός από Γάνδη), Τέντι Τέουμα (μέσος από Σεν Ζιλουάζ), Αμίν Σαλαμά (επιθετικός από Ανζέ), Ουμάρ Ντιακιτέ (επιθετικός από Σάλτσμπουργκ) και Ρεντά Καντρά (επιθετικός μέσος από Μπράιτον). Γέμισε τα ταμεία της με τις δέκα πωλήσεις παικτών, ανάμεσα στους οποίους ήτανε οι Ουγκό Εκιτικέ (επιθετικός σε Παρί Σεν Ζερμέν), Γενς Καγιούστε (αμυντικός μέσος σε Νάπολι) και Ντιόν Λοπί (αμυντικός μέσος σε Αλμερία).

Τελευταία δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ προς το πρόσωπο του 23χρονο εξτρέμ, Αλεξίς Φλιπς. Αρκετά θετικά τα δείγματα που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια της, επικρατώντας στα πέντε τελευταία από αυτά. Πιο πρόσφατο, το 2-1 επί της Τορίνο, πριν από μια εβδομάδα.

Ρεμς Στατιστικά

*Over 2.5 τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ