*Πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός για το κύπελλο Βραζιλία. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης

* Ντέρμπι του Σάο Πάουλο

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν σε αυτό το γήπεδο για το εθνικό πρωτάθλημα, φέρνοντας ισοπαλία 1-1. Νωρίτερα στη χρονιά είχαν παίξει για το πολιτειακό τους πρωτάθλημα στην έδρα της Σάο Πάουλο φέτος, με την Κορίνθιανς να κερδίζει τότε με 1-2.

*Οι πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν λήξει G/G

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Η Κορίνθιανς έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Μπαϊά σε έναν αγώνα που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χωρίς να απειλήσει σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, ούσα τυχερή που δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα.

Η Κορίνθιανς, έστω και με έντονη δόση τύχης, κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο γήπεδο της Μπαϊά, φέρνοντας 0-0. Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Στο γήπεδό της φέτος έχει χάσει από βραζιλιάνικη ομάδα, μόνο από την Μπραγκαντίνο στο εθνικό πρωτάθλημα. Γενικώς εντός εχει 10 νίκες και τρεις ήττες σε 20 αναμετρήσεις για όλους τους θεσμούς.

Η πορεία της στο κύπελλο όπως και στο Κόπα Σουνταμερικάνα είναι αρκετά καλές και αποτελούν ένα “παυσίπονο” για την μέτρια πορεία της στο εθνικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται πολύ
χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 15η θέση του, σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Λόγω τραυματισμού παραμένουν εκτός ο μέσος Παουλίνιο και οι επιθετικοί Μπαρέλα, Ρομέρο, Γκουστάβο Μοσκίτο, ενώ ο μέσος Μοσκέρδο έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και θα απουσιάσει επίσης. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του μέσου Ρόχας που χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα περάσει από τεστ ετοιμότητας.

Κορίνθιανς Στατιστικά

*16/20 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*14/20 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας το 2023.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Προηγούμενο ματς: Η Σάο Πάουλο έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Κουιάμπα, με την αντίπαλο της να χάνει ένα πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, πριν σκοράρει το δεύτερο που κέρδισε, με τον Κλέιτον στο 66’. Δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Πίτα στο 78’, μειώνοντας απλά με τον Νέιθαν στις καθυστερήσεις του αγωνα.

Η Σάο Πάουλο δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κουιάμπα, χάνοντας με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από έξι αγώνες, στους οποίους είχε και τέσσερις νίκες, αλλά και πρώτο παιχνίδι που έπαιξε εκτός πολιτείας Σάο Πάουλο σε αυτό το διάστημα!

Στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της έφερε ισοπαλία και κέρδισε, αλλά έπαιξε με ομάδες του Σάο Πάουλο, με Μπραγκαντίνο και Παλμέιρας.

Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, τα πηγαίνει αρκετά καλά στο εθνικό πρωτάθλημα, εκεί που βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι στο -3 από την τέταρτη και τελευταία που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί που μπορεί να βρεθεί βέβαια και αν κατακτήσει το κύπελλο της χώρας.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο γκολκίπερ Ζαντρέι, ο πλάγιος μπακ Ιγκόρ Βινίσιους και ο αμυντικός Μορέιρα και οι μέσοι Γκάμπριελ Νέβες, Γκαλόπο αλλά αυτοί λείπουν καιρό, χωρις πλέον να έχει κάποιο νεότερο πρόβλημα.

Σάο Πάουλο Στατιστικά

*Τρία σερί G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*12/20 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας το 2023

Κορίνθιανς-Σάο Πάουλο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ